- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Netfone
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Remélem ebből is lesz kismillió verzió, nehogymár a megjelenés után elteljen idén úgy egy hét, hogy nem jelentenek be egy új változatot a note 13-ból
-
catalano
tag
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
semmi... én vagyok lelassulva.
-
-
catalano
tag
Szemezgetek egy 12-sel... erre itt van már a 13...
-
KillBorn
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
A Note 12 Pro+ és a Pro ugyan azok mint a nemzetközi verziók. Valószínüleg most is így lesz.
-
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
AliExpressről szerintem beszerezhetők lesznek, de nem teljes az itthoni hálózatok támogatása, szóval én nem rohannék értük.
5G szinte biztos, nem lenne elérhető, és a 4G is csak korlátozottan valószínűleg. -
jbcs
tag
Egyre én is benevezek majd, egy Redmi Note 13ST Turbo Plus Pro+ Over Extra Full 5G-re, csakis magic remote controllerrel.
-
TESCO-Zsömle
titán
Bennfenteseknek: Ezeket be lehet szerezni, át lehet a nyelvet/lokalizációt állítani EU-ra, vagy mindenképp meg kell várni a nemzetközi változatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeptember 21-én Kínában újabb adag Redmi hagyja el a Xiaomi műhelyét.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android szakmai topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest