Új hozzászólás Aktív témák
-
s:zozo
aktív tag
válasz
Döglött Róka #103 üzenetére
Jobb dolgom is van hogy a te sértegetéseidet olvassam. az ködös hogy, hogy kapcsolod össze a kettőt és nem a matek
Hol írtam, hogy elfogadom hogy szar? vagy hogy el kell fogadni azt írtam, hogy ez a tendencia. A szoftver fejlesztés pedig ilyen, nincs hibátlan szoftver és nem ez az első eset hogy sokaknak gondja van egy játékkal és bazmeg még mindig nem értem, hogy jön ide a
Kognitív disszonancia. A játék, mint játék jó és nem állítom hogy nincs vele gond vagy hogy az említett tendencia jó és el kell fogadni.
"
Az elmélet alapgondolata, hogy amikor valamilyen új információ vagy tapasztalat ellentmond a korábbi elképzeléseknek vagy ismereteknek, akkor disszonanciát, belső feszültséget élünk át. Ez a disszonancia szorongáskeltő állapot, melyet csökkenteni igyekszünk.
Például valaki egy bizonyos márkájú mosóport vásárol, mivel azt gondolja, hogy az a kapható legjobb termék. Ilyenkor a vásárló által tartott tudattartalom (kogníció) az, hogy jó mosóport vett. Ha azonban a vásárlás után olyan ismeret érkezik, mely szerint kapható egy jobb mosópor is (például egy reklám révén), akkor a két ellentmondó tudattartalmat valahogyan összhangba kell hozni."
Bennem csak a te hülye kötegesed kelt feszültséget. -
podtibi
senior tag
válasz
Döglött Róka #99 üzenetére
Nem fogja megérteni hogy minden ami hibásan jelenik meg, de megveszi mert később ugyebár javítanak rajta, azzal csak azt támogatja hogy továbbra is hibás megjelenések lesznek.
-
aktív tag
válasz
Döglött Róka #99 üzenetére
Hagyd már ezeket a ködös fogalmazásokat, hogy 1+1 az kettő, hogy kapcsolod össze a kijelebtésemet a Kognitív disszonancia-val.
"Úgy gondolom, hogy aki a megjelenéskor vesz játékot annak számítania kell az ilyen hibákra és fagyásokra."
Magyarázd meg, mert én nem értem. Ez tény és semmi köze hozzá hogy ez a játék mennyire bugos, vagy jó és az én véleményem vagy sem. -
himpike
aktív tag
válasz
Döglött Róka #96 üzenetére
Ekkora nevű játéknál erre számítok legkevésbé.
-
aktív tag
válasz
Döglött Róka #96 üzenetére
Ezzel most azt akarod jelezni, hogy így nyugtatom a kis lelkemet, vagy mi és kurva jó a játék?
Nem, ezzel azt jeleztem, hogy a közelmúlt és a jelenlegi gamer fejlesztés megváltozott és a cégek nem fordítanak időt a megfelelő tesztelésre. Ezt tudomásul kell venni és ennek semmi köze a Kognitív disszonancia-hoz. Akit ez pedig zavar az ne vegyen játékot megjelenéskor. Simán egy tényt közöltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest