- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s:zozo
aktív tag
Persze az lenne a normális, de a PC-s Gaming nem tud így működni. Nagyon régtől (c64, PC DOS, Amiga) fogva voltak és lesznek is ilyen kirívó esetek. Ez ilyen, lehet szörnyen hangzik, de így van és persze nem szabad elfogadni és vissza kell kérni a pénzt, ennél a játéknál is ha valakinek gondja van vele.
-
aktív tag
megértem és ne felejtsd el hogy erre ott van a refund én visszakértem volna a pénzt, mint ahogy sok játéknál megtettem, de itt írtam hogy nekem szuperul működik a game. Most ezek szerintem nem problémák ha gondod van egy termékkel visszakéred az pénzt és a cég pedig megkapja a visszajelzéseket az online csatornákon.
-
aktív tag
" És akkor az legyen is így" ne adj szavakat a számba. Még szép hogy foglalkozni kell vele és kapja is a negatív értékeléseket a steam-n. A tapasztalat ellenére viszont még veszik az emberek.
"Ezen jót nevettem" sajnos nem vicces a tapasztalat ellenére következő alkalommal is ugyan azok az emberek veszik a frissen megjelent játékot. A PC gaming nem arról szól most sem, hogy minden tökéletesen működik. Javult a DOS-s időkhöz képest azt tény. Sokan vesznek PC-t játékra, de ez nem konzol gaming, már egy hardver összeállítás is szakértelmet kíván és a szoftverek telepítése karbantartása szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A premierrel együtt megkaptuk a launch trailert is, valamint az is kiderült, hogy gondok vannak az optimalizációval.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest