- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s:zozo
aktív tag
Persze az lenne a normális, de a PC-s Gaming nem tud így működni. Nagyon régtől (c64, PC DOS, Amiga) fogva voltak és lesznek is ilyen kirívó esetek. Ez ilyen, lehet szörnyen hangzik, de így van és persze nem szabad elfogadni és vissza kell kérni a pénzt, ennél a játéknál is ha valakinek gondja van vele.
-
aktív tag
megértem és ne felejtsd el hogy erre ott van a refund én visszakértem volna a pénzt, mint ahogy sok játéknál megtettem, de itt írtam hogy nekem szuperul működik a game. Most ezek szerintem nem problémák ha gondod van egy termékkel visszakéred az pénzt és a cég pedig megkapja a visszajelzéseket az online csatornákon.
-
aktív tag
" És akkor az legyen is így" ne adj szavakat a számba. Még szép hogy foglalkozni kell vele és kapja is a negatív értékeléseket a steam-n. A tapasztalat ellenére viszont még veszik az emberek.
"Ezen jót nevettem" sajnos nem vicces a tapasztalat ellenére következő alkalommal is ugyan azok az emberek veszik a frissen megjelent játékot. A PC gaming nem arról szól most sem, hogy minden tökéletesen működik. Javult a DOS-s időkhöz képest azt tény. Sokan vesznek PC-t játékra, de ez nem konzol gaming, már egy hardver összeállítás is szakértelmet kíván és a szoftverek telepítése karbantartása szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest