- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell minden is. De ott kellene kompromisszumot kötni, ahol van értelme. Elsősorban a csúcsproci nem kell a helyhiány miatt megoldhatatlan hütés miatt. Egy visszafogottabb teljesitményű, nem forrósodó proci nem lenne elég mindenre is? Minek 3 milliós antutu? A másfél millió nem lenne elég? Ami a 8gen2 teljesitménye, és még mindíg a duplája egy középkategóriás chip teljesitményének. Nekem böven elég lenne az a kameraszett ami a Vivo X200 miniben van. Más helyigényes alkatrész nincs. Nem kell, hogy 100 wattal töltsön, elég a 66 is, de egy qi töltés férjen már bele. Szerintem a kijelző se a méret miatt lett spórolós ebben. Tehát mehetett volna bele jobb. És akkor el lehet mondani, hogy csúcstelefon.
-
Freeman961
csendes tag
Pont ezaz, hogy nem vár el az ember mindent. Csak szerintem itt rosszul priorizáltak. Meg amint mondtam, attól túlzás csúcstelónak nevezni, hogy benne van egy csúcs chip... Valaki pont nem azért fog kompakt telót venni, hogy 0-24 gameeljen rajta... De például a csúcskijelző, ami a többi telójukban van(persze kisebb méretben), belefért volna a méretbe... USB 3.1 is belefért volna a méretbe... Töltési sebesség is, akkor már... Akksiból meg nagyobbat raktak bele, mint a tepsikbe(mármint mAh-ban), tehát láthatóan a hellyel nem volt problémájuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged