- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomgabor
őstag
Csak szerintem van túl sok hasonló kinézetű/teljesítményű 120-as dual tower a piacon hasonló árban? Kell még egy?
-
steven84
tag
Jó hűtő, jó áron!
A Thermalright hűtők közel vannak a Noctuához, viszont annál jóval olcsóbbak. Minden egyéb márkánál jobbak! -
Gibo
senior tag
válasz
CriticalHit #10 üzenetére
Nekem inkább a peerless assassin kicsinyített/kikönnyített másának tűnik, onnan meg már lehetne következtetni a Phantom Spirit-hez mért teljesítményéről... 😁 Szal pontosabban engem inkább az azzal való összehasonlítása érdekelne...olyan 30€ környékén nem is lenne rossz..(tekintve,hogy a PA ~36€ a PS pedig ~40€)
-
CriticalHit
addikt
Jöhet a Prohardver összehasonlító teszt a Phantom Spririt 120-al.
-
Egyértelműen Scythe Fuma 2 és 3 koppintás. Össze lehet őket hasonlítani. Nyilván rájöttek, hogy népszerű a Scythe ezen sorozata és ők is kidobtak egy copy-paste hűtőt. Természetesen olcsóbban.
-
csibe1
addikt
Pár dolog még a gyári oldalon sincs fent pl. a súlya.
A két venti összesen 250g.
A többi meg pillecukor? -
€uro
őstag
Feltételezem, nagyon nincs mivel dicsekedni, ezért nem adnak meg még iránymutatásképpen sem TDP értéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest