Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomgabor
őstag
Csak szerintem van túl sok hasonló kinézetű/teljesítményű 120-as dual tower a piacon hasonló árban? Kell még egy?
-
steven84
tag
Jó hűtő, jó áron!
A Thermalright hűtők közel vannak a Noctuához, viszont annál jóval olcsóbbak. Minden egyéb márkánál jobbak! -
Gibo
senior tag
válasz
CriticalHit #10 üzenetére
Nekem inkább a peerless assassin kicsinyített/kikönnyített másának tűnik, onnan meg már lehetne következtetni a Phantom Spirit-hez mért teljesítményéről... 😁 Szal pontosabban engem inkább az azzal való összehasonlítása érdekelne...olyan 30€ környékén nem is lenne rossz..(tekintve,hogy a PA ~36€ a PS pedig ~40€)
-
CriticalHit
addikt
Jöhet a Prohardver összehasonlító teszt a Phantom Spririt 120-al.
-
Egyértelműen Scythe Fuma 2 és 3 koppintás. Össze lehet őket hasonlítani. Nyilván rájöttek, hogy népszerű a Scythe ezen sorozata és ők is kidobtak egy copy-paste hűtőt. Természetesen olcsóbban.
-
csibe1
addikt
Pár dolog még a gyári oldalon sincs fent pl. a súlya.
A két venti összesen 250g.
A többi meg pillecukor? -
€uro
őstag
Feltételezem, nagyon nincs mivel dicsekedni, ezért nem adnak meg még iránymutatásképpen sem TDP értéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest