- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Veletlenul elirtad a "tasztatúrát" a cimben.
-
Brett001
aktív tag
Énnekem 56 év alatt nem sikerült.
Pedig próbáltam autodidakta, de hamarosan feladtam.
Kettő-négy újjal viszonylag gyorsan tudok gépelni, de ugye nézni kell a billentyűzetet. Ritkán használt szimbólumokat még néha ennyi idő után keresgélnem kell. Szóval nekem marad feltétel a magyar kiosztás. Amúgy nem nagy hátrány, nem szoktam esszéket írni meg sem a Háború és békét naponta.
Ennek ellenére nekem is mecha billem van (jelenleg egy Cooler Master CK550 brown) 3 éves, kerek 30e-ért vettem, előtte 4 évig Cougar volt, de elhalázott egy Hell energia italnak köszönhetően.
Egyébként itt szeretnék eloszlatni egy gyakori tévhitet, véleményt, hogy mecha bill csak azoknak éri meg akik tudnak vakon gépelni. No ez nem igaz! Két újjal is teljesen más érzés, mikor a Cougar megpusztult és néhány napig várni kellett a CM-re elővettem a vésztartalék Logitech membrásos billentyűzetemet...hát egy rémálom volt...mintha takonyba nyúlkáltam volna.
A cikkhez is szóljak, szerintem Corsair viszonylatban korrekt a kb. 38e-39e Ft ár. Kár, hogy nincs magyar kiosztás tényleg.
-
-
Agyasima
őstag
...
-
Meridian
senior tag
Ehhez ékezetes kupakokat lehet hozzá venni?
-
Sz.L.
aktív tag
Genius Scorpion K215 -ről Noxo Fusionlight-ra való váltásnál döbbentem rá, hogy milyen fontos a gombok átvilágítása. Ebből a szempontból a cikkben lévő Corsair K70 core RGB is jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged