- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo V50 rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SpazzMaticus #62 üzenetére
Konzolon 70€.
Egy ilyen remake ennyit szimplán nem ér, főleg úgy hogy ha siker akkor csak új remake-eket szül és nem új részt.
A népnek kelleni fog, mert szép és akkor marad ilyen kreatív csőd a játékipar, mint amilyen most is. -
Bad Pritt
félisten
válasz
SpazzMaticus #59 üzenetére
Én se azt mondtam, hogy jó játék, csak nem olyan rossz, mint amilyen híre van.
Az emberek hajlamosak jó-rossz végletekben gondolkozni, pedig ez a játék tökéletesen leírható a középszerű fogalmával, minden jó ötletre jut egy rossz kb. Ez az én véleményem is és ahogy látom a "játékosközösség" is nagyjából így gondolja, bár keves a mérhető vélemény róla.
Ha helyi példa elég, akkor tegnapelőtt valaki rákérdezett a PS5 topikban rákérdezett arra, hogy Callistót vagy DS Remake-et vegyen és eléggé megoszlottak a vélemények, melyik éri meg. -
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #50 üzenetére
Ennyi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #47 üzenetére
Köszönjük, Emese.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az előzetes pontszámok alapján ismét hatalmas élmény lesz visszatérni az Ishimura fedélzetére.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest