Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
A Tomshardware-n van teszt, nézd meg. Ha jól emlékszem talán egy tesztben volt számottevő különbség (20% körüli) az RD javára (leszámítva persze a Sandra memóriatesztjét, ami a gyakorlatban nem igazán jelent semmit sem), és az talán a videoszerkesztés volt. Szerintem ár/teljesítményben biztos hogy nem éri meg, de ha a leggyorsabbat akarod akkor igen...
-
McJames
senior tag
Azt hiszem kezeli, csak nem használja ki minden lehetséges képessségét(?) Keresgéltem, hogy ''support'' meg ''1066'', meg ''i850E'' stb., de én sem találtam semmi bővebbet és egyértelműt, tehát - jobb híján - fenntartom a legelső hozzászólásban írtakat.
PS.: Vhol a proharveren is nyilatkozott ez ügyben vki, talán Parci... -
McJames
senior tag
Off
rog nem csalódtam benned... :D
On
Egy pár %-ot jelent, árban is, teljesítményben is. Az RD-t az Intel - legalábbis most úgy tűnik - ejtette, nyilvánosan nem fejleszt rá, pedig az 1066-ossal azért szebben muzsikálna a P4. Ha szükséged van minden ''csepp'' teljesítményre, akkor most még RD, ha nem annyira, akkor nyugodtan vegyél DDR-t. -
guest
veterán
1.6a notrhwood magos p4 en filózom egy asus p4t533-ban. Hangsúlyozom nem játékra kell, szal ilyen fps-ekkel ne is fárasszatok. :D Megéri a ''kissé'' drágább RD mondjuk 533-as ha 3d alkalmazásokat futtatok, szal sokat kell számolni. Ötleteket plz...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Asztalos klub
- Mini PC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vírusirtó topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest