- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
A Tomshardware-n van teszt, nézd meg. Ha jól emlékszem talán egy tesztben volt számottevő különbség (20% körüli) az RD javára (leszámítva persze a Sandra memóriatesztjét, ami a gyakorlatban nem igazán jelent semmit sem), és az talán a videoszerkesztés volt. Szerintem ár/teljesítményben biztos hogy nem éri meg, de ha a leggyorsabbat akarod akkor igen...
-
McJames
senior tag
Azt hiszem kezeli, csak nem használja ki minden lehetséges képessségét(?) Keresgéltem, hogy ''support'' meg ''1066'', meg ''i850E'' stb., de én sem találtam semmi bővebbet és egyértelműt, tehát - jobb híján - fenntartom a legelső hozzászólásban írtakat.
PS.: Vhol a proharveren is nyilatkozott ez ügyben vki, talán Parci... -
McJames
senior tag
Off
rog nem csalódtam benned... :D
On
Egy pár %-ot jelent, árban is, teljesítményben is. Az RD-t az Intel - legalábbis most úgy tűnik - ejtette, nyilvánosan nem fejleszt rá, pedig az 1066-ossal azért szebben muzsikálna a P4. Ha szükséged van minden ''csepp'' teljesítményre, akkor most még RD, ha nem annyira, akkor nyugodtan vegyél DDR-t. -
guest
veterán
1.6a notrhwood magos p4 en filózom egy asus p4t533-ban. Hangsúlyozom nem játékra kell, szal ilyen fps-ekkel ne is fárasszatok. :D Megéri a ''kissé'' drágább RD mondjuk 533-as ha 3d alkalmazásokat futtatok, szal sokat kell számolni. Ötleteket plz...
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest