Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Azt hiszem kezeli, csak nem használja ki minden lehetséges képessségét(?) Keresgéltem, hogy ''support'' meg ''1066'', meg ''i850E'' stb., de én sem találtam semmi bővebbet és egyértelműt, tehát - jobb híján - fenntartom a legelső hozzászólásban írtakat.
PS.: Vhol a proharveren is nyilatkozott ez ügyben vki, talán Parci... -
McJames
senior tag
Off
rog nem csalódtam benned... :D
On
Egy pár %-ot jelent, árban is, teljesítményben is. Az RD-t az Intel - legalábbis most úgy tűnik - ejtette, nyilvánosan nem fejleszt rá, pedig az 1066-ossal azért szebben muzsikálna a P4. Ha szükséged van minden ''csepp'' teljesítményre, akkor most még RD, ha nem annyira, akkor nyugodtan vegyél DDR-t.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest