Új hozzászólás Aktív témák

• Gazda1

tag

válasz msch #53 üzenetére

Sajnos nem tudom, hogy milyen hűtőpad kell alá. Kérdezd meg PainKiller13 fórumozót ez ügyben, nála jól funkcionál a gép fHD felbontásban játék alatt.

Én nem néztem filmnézés alatt a hőmérsékleteket, de kézrátételes méréseim alapján nem fújt meleget soha, ha nem játszottam.

Nem vagyok villamosmérnök, de pl. mobiltelefonok esetében is az a gyártó ajánlása, hogy kezdetben az akksit néhányszor merítsük le és töltsük fel teljesen, hogy elérje a maximális kondícióját. Én kétszer néztem az akku elhasználódást, először 10% volt, majd egy hónapra rá csak 6%. Párszor töltsd fel és merítsd le, attól lehet, hogy javul a kondíció. Szóval emiatt ne aggódj, két hónap múlva is kicseréltetheted vagy visszakérheted a pénzt.

Jah, és a legfontosabb, hogy a Kaspersky-t szedd le és tegyél fel helyette Microsoft Security Essentials-t, teljesen ingyenes vírusirtó és nem lassítja be a masinát. Meg mivel még friss a rendszer, a Windows is rengeteg frissítést pakol folyamatosan, ami szintén lassítja a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák