Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Divide&Conquer módhoz van magyarítás? -
purgi22
friss újonc
sziasztok!
akadt egy kis problémám a játékkal, nemrég felraktam a Third Age Total War modot. de mivel nem játszottam vele egy idő után leszedtem, viszont az alap Medieval 2-ben eltűntek a csatában az egységek felett lévő ikonok/zászlók.
valaki tudja a "gyógymódot"?
köszi előre is a segítséget
-
-
cami][us
őstag
Kipörgettem a két ortodox nemzettel (a többi könnyebb a dzsihád/keresztes balhé miatt). Az oroszokkal mind a mongolokat, mind a timuridákat tönkrevertem (m/m, a random faktor így is abszurddá teszi a játékot). Az az igazság, hogy csak ellenük éreztem jól magam, mert a többin úgy gázoltam át, mint kés a vajon, a bizánci császárral, csak azért tartott a gyalogság, mert kellett hagyni helyőrséget a friss hódításnál
. Bizáncnál kihagytam közel-keletet, mert nem akartam mongolozni, de az orosz gazdasági centrum, ha nem Kijevbe mennek (ami rohadt fontos város, ezért a lengyel-magyar két jóbarát is előássa csatabárdját) akkor sima ügy. Grúziát így is megtámadják, de némi mázlival védhető, de a síta/mongol gyalogos ellen SEMMI NEM ELÉG egy az egyben. Nagyon durvák full ezüst tapasztalattal. A lovasokat elég stabilan írtották a lándzsások és a késő orosz haderő fantörpikus. Bizánc közepes, de a fürdők miatt nagyra tudnak nőni a városok és Konstantinápoly a középkor gazdasági központja, még a játékban is. Ez mellé ajánlott még Egyiptomot és az Észak-Olasz szekciót meghódítani, mint pénznyomdát. A játék hangulatos, bár az nem tetszik, hogy a támadáskor messze megálnak és csak egy sor harcol az ellennel, pedig hatékonyabb lenne ha ki lenne használva a létszámfölény, ha már felkészültem a csatára, ezért mindig a csata mögé kell kattintani hogy közelítség meg az átkozottakat, a falon ez nem mindig működik sajnos és ez már került már vereségbe is. A bugokat nem értem, mert az RTW BI nagyon stabil volt, de tényleg csak mentésekkel lehet ellenük küzdeni.PS: Amikor jön Timur bácsi, akkor Arábiában mindig voltak elefántok.

-
-
hejyjyjy
újonc
Sziasztok!
A Mongolok mennyi idő után tűnhetnek el a játékból?
-
kuti666
csendes tag
Sziasztok!
Amikor elindítom a játékot egy ismeretlen hibaüzenettel kilép.
Kompatibilissá tettem windows 7-re de az sem vált be.Kérlek segítsetek mit kell ilyenkor csinálni?
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját:
-
grubbs960606
csendes tag
Feltelepítettem a játékot de amikor elindítom ujraindul a gépem.
Kérlek segítsetek. Mit kell ijenkor csinállni? -
petymeg
addikt
Medieval 2 TW gold editionban mit kell átírni hogy 1920*1080 ban fusson? Melyik fájlban kell átírni a felbontást?
-
Barn€y
csendes tag
Egy gondom van hogy magyar változatra nem lehet rátenni patchet meg mod-ot se.
Szóval letöltsem az angol változatot vagy lenne olyan lehetőség hogy valaki belinkeli nekem a fájlokat az "angolosításhoz" 
-
rocki15
tag
Nagyon szerettem ezt a játékot, vagy két évig játszottam vele

-
Barn€y
csendes tag
Sajnos ezen nem lehet segíteni, mindenkinél ez van. Minél többször mentsd el a játékaidat, ennyit lehet rajta segíteni. Ez egy ilyen játék

-
tekken6
csendes tag
Sziasztok!
meg van a medieval 2 de mindig leáll azzal a szövegel hogy,ismeretlen hibát észlel és leáll.
tud valaki segíteni hogy orvosoljam a hibát? -
törölt tag
Üdv
Telepítettem a Magyar Mod legújabb változatát,de szeretnék még több mod-ot telepíteni
a játékra. Kérdésem ha egy újabb mod-ot telepítek akkor az nem rontja el a már meglévőt,
telepíthetem rá vagy egy új mappába csináljak mentést és arra rakjam rá? -
BMWFan
senior tag
-
BMWFan
senior tag
-
madarasidomi
csendes tag
válasz
contactaziza
üzenetére
uh
-
Csuty94
tag
válasz
Severinus
üzenetére
Nekem az 1. módszer tökéletesen megfelelt arra hogy "feloldjam" a magyarokat..meg mellette vagy 4 népet
Amúgy nekem csak a Német-Római birodalommal csinálta ezt a hibát..magyarokkal a 104. körben vagyok 29 tartománnyal és egy deka hibát nem írt ki lekopogom (*kop kop*) -
Severinus
csendes tag
válasz
madarasidomi
üzenetére
Hello!
Forrás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__1375257-hogy-lehet-a-magyarokkal-jatszani-medieval-2-total-war-ban1. legyőzöd a magyarokat egy másik néppel, ezután majd tudsz velük kampányt kezdeni
2. ezt így kikeresed:
C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign
na és itt van egy "descr strat" nevű fájl(txt), megnyitod és a "campaign playable" alá beírod, hogy "hungary" ÉS az "end lockable" alól kitörlöd.
Itt a pédlda:
; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editorcampaign imperial_campaign
playable
england
france
hre
spain
venice
hungary
end
unlockable
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
end
nonplayable
papal_states
aztecs
mongols
timurids
slaveA W7-sre a problémát nem lehetett orvosolni úgy, hogy a kompatibilitást XP-re állítod? Talán ez segít...
@Mindenkinek: sziasztok!
-
madarasidomi
csendes tag
Még mindig kiírja a hibát,de most elmentettem egy másik névre a mentésemet.
Hogy tudnám beállítani azt hogy legyek a magyarokkal?
-
Wolverine
félisten
válasz
madarasidomi
üzenetére
Pontosabb hibaüzenet kellene...
-
madarasidomi
csendes tag
Megvan eredetibe a Medieval 2 Total War ( Win7-em van) és azt irja ki egy idő után hogy egy meghatározatlan hiba miatt kilép.
Valaki Segíítssenn!!!!!!
-
Csuty94
tag
Sziasztok! Én magyarokkal vagyok és keletnek terjeszkedtem Kijevig, meg a Lázadó településeket is elfoglaltam a fekete tengerig. Bizánccal szövetséges vagyok 76 kör óta Velencét elfoglaltam teljesen. A dánokkal, lengyelekkel, oroszokkal is szövetséges voltam, de a dánok betámadtak és a lengyelek is, oroszok felbontották a szövetséget milánót meg én támadtam meg. Odáig jutottam hogy egész Észak-Itália az enyém később a németek is megtámadtak, elfoglaltam Bécset, Bolognát, Bernt és Innsbruckot de ezek sz*rják a katonákat és nem tudok lépést tartani velük egy 3 frontos háborúban. Elvesztettem a fővárosom és ha nem kerítek elő 2 körön belül kb 10 íjász 10 lovas meg 15 gyalogos egységet összeomlik a birodalom. Csak bizáncra számíthatok, de ók nem akarják a németeket támadni úgyhogy eléggé besz*ptam.
-
törölt tag
Üdv!
Valaki foglalkozik a játékban csata szerkesztésével?
Valaki tudna segíteni,hogy hogyan lehet létrehozni vizet illetve vizzel feltölteni egy mélyedést? -
contactaziza
csendes tag
Sziasztok, a Kingdomsban engem is a "meghatározatlan hiba" gyötör
Az Americas kampányban a 20ik körnél kilép. Segítsetek rajtam, mondjátok már meg honnan szedhetem le a patchet ami orvosolja ezt. Előre is köszönöm -
avsk
csendes tag
Hello
Nem tudja vki.,hogy mit csináljak ,mikor elérem az 51. kőrben (mikor az MI mozog)kidob a játékból de folyamatosan.Elmentettem már előtte mielőtt a körváltásra kapcsolnék ,de mindig ugyanakkor dob ki.Valami hibát észlelt ezért kilép,v. valami hasonlót ír.
Régebben is ilyen hibám volt,letöröltem,és mostanság töltöttem fel megint egészen a SS6.3-ig.És megint szinte pont ugyanakkor dobott ki.Eredeti gold verzióm van,szóval ha van vki. aki tudja mi baj megköszönném a segítséget. -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, meg lehet-e oldani, hogy az alapjáték birodalmi hadjáratát (egész Európa + Közel- Kelet) lehet-e játszani többjátékos/hotseat módban? Az nagyon komoly lenne...
Üdv
István -
OWEN24
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna egy mentett játékállást feltölteni nekem a francia, török vagy németrómai birodalomról? Lehetőleg olyan 1200 körülit. Köszi! -
KKaresz45
senior tag
Most ezt a Medieval 2 szempontjából kérdezed vagy egyébként? A játék szempontjából a több RAM nem dobna semmit, a videokártya fogja vissza a rendszert, ezért egyértelműen videokártyára kell gyúrnod. Mivel RAM-ból 512 Mb-ot ajánlottak, és neked több is van. (Itt jegyzem meg, hogy a dedikált videokártyád is a RAM-ból használ video memóriát, tehát az a 256 (vagy 384) levonódik a RAM-ból. Ha lenne rendes videokártyád, akkor ezt a memóriát visszanyernéd, mert a kártyád memóriáját használná a program.)
Az az érdekes, hogy hivatalos gépigényt nem találtam neked, amiben ajánlott videokártya lenne, de van itt egy nemhivatalos a gepigeny.hu-ról. Itt azt írják, hogy minimálisan
128MB Hardware Accelerated video card with Shader 1 supportand the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0ccompatible*. The Nvidia® GeForce 4 Ti 4400 or the ATI Radeon® 9600 SE is the recommended minimum video card
kellene, az ajánlott pedig
128MB Hardware Accelerated video card with Shader 2 support and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c compatible*. The Nvidia® GeForce 7300 or greater, or the ATI Radeon® X1600 or greater is recommended.
Mondjuk a minimálisan ajánlott kártyákat neked sem ajánlanám, mert azok már nagyon régiek, de az ajánlott GeForce 7300 meg Radeon® X1600 már egészen biztos, hogy segítene. Szerintem kb 3000-3500 Ft-ot megérnek, de annál többet már nem, mert 5000 körül már új videokártyát is kapsz. És figyelj, hogy milyen csatolójuk van, mert ezekből még biztos, hogy készült több fajta (AGP és PCI-E) is.
-
KKaresz45
senior tag
Ez az alaplapodnak a chipkészlete. Ez alapján azt gyanítom, hogy a grafikus processzorod az Intel® Graphics Media Accelerator 3100. Namármost. Teljesen elméleti szinten ez a GPU megfelel a leírásnak, ugyanis az Intel szerint támogatja a DirectX® 9.0c-t és a Shader Model 2.0-t. A gyakorlatban sajnos van 2 komoly probléma ezzel az integrált megoldással. Az egyik az, hogy az 1 Gb DDR2-es rendszermemóriádat használja, amitől baromi lassú lesz, másrészt pedig ennek a GPU-nak eleve nagyon alacsony az órajele. (Wikipedia szerint 350 Mhz, ami nagyon lassú). Igaz, hogy ezek az adatok nem voltak meghatározva a minimális rendszerkövetelménynél, de összességében az a baj, hogy nagyon lassú a grafikus processzorod. Minden bizonnyal ettől élvezhetetlen a csata.
Valószínűleg egy "rendes" videokártyával élvezhető minőségben menne a játék. De nem szabad túl drágát venned, mert egyébként úgysem használná ki a konfigod. Nem szívesen ajánlanék típust, mert nem ismerem pontosan a gépedet, de szerintem 3-4000 Ft körül tudsz olyan kártyát venni használtan, ami jó neked. Ha megér neked ennyit ez a játék. Persze, ha erre adod a fejed, akkor azért tájékozódjál, hogy milyen típus lenne megfelelő.
-
OWEN24
csendes tag
Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family
-
KKaresz45
senior tag
Szerintem a videokártyáddal lesz a baj. Az rendben, hogy 256-os (vagy 384-es), mert elvileg csak 128 Mb van előírva, de ezek az integráltak elég gyenguszok szoktak lenni.
A minimális gépigénynél ezt írják:
"128MB Hardware Accelerated video card with Shader 1 support and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c compatible
Important Note: Some cards may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Medieval II: Total War. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX® 9.0c compatibility."
Pontosan milyen típus a tied?
-
OWEN24
csendes tag
Jah és a németrómaiakhoz ill. a törökökhöz tudnátok adni 1-2 tippet?
-
OWEN24
csendes tag
Meguntam az autómata csatázást,úgyhogy segítséget kérek! Amikor én szeretnék lejátszani egy csatát szaggat az egész, játszható de élvezhetetlen :/
A gépem a következőkből állna össze: 1gb ddr2es ram, 384 integrált vidókártya(256os de a windows 384-nek látja)2,5ghz és magos proci elméletileg normálisan kéne mennie, minden a legalacsonyabbon van. Tudnátok segíteni? -
wednesday
őstag
Örülök, hogy sikerült.

Kezdésnek Anglia nem rossz. Viszont arra figyelni kell, hogy csak keresztény államok vesznek körül, ügyesen kell harcolni és manőverezni. A Pápa nem szereti, ha keresztények egymást ütik. Így felszólíthat, hogy vess véget a harcoknak stb. Ha folyamatosan romlik az aktuális pápa szemében az országod tevékenysége, kiátkozás lesz belőle. Ekkor minden keresztény nép büntetlenül neked ronthat.
Azt kell elérni, hogy téged mindig jobban kedveljen mint az aktuális ellenfelet. Ezt el lehet érni papok képzésével, térítéssel, templomok építésével. De a legjobban úgy, hogy ajándékként aranyat kell neki adni. Elérheted egy idő után, hogy az ellenfeled legyen kiátkozva, aztán már lehet ütni ezerrel (amíg vissza nem fogadja).
A másik államokkal lévő szövetséget is tartósabbá lehet tenni kis pénzzel vagy egy királyi házassággal. Érdemes beházasítani egy herceget/hercegnőt ahhoz az országhoz, akivel tartósan békét ész szövetséget akarsz. Igazából pénzzel mindent el lehet érni, csak az az elején elég kevés van. És szívesebben költi az ember saját maga fejlesztésére.
Az elején meghirdetett keresztes hadjáratokban én nem szoktam részt venni. Túl nagy erőforrást vonna el. Később ha már megerősödtem, akkor szoktam nekivágni.
Van egy patch vagy parancs, amivel az összes nép játszható lesz. Legutóbb én a magyarokat indítottam a kampányban. Jó kis harcok voltak a mongolokkal.

-
wednesday
őstag
Innen leszedheted a magyarítást.
A fileokat másold a medieval 2 data mappájába. Hozz létre parancsikont az asztalra (ha nincsen még).
Ezután rámész az elkészült parancsikonra jobb klikk -> tulajdonságok és az elérési út végére még írt ezt oda: --io.file_first (ez fontos!)
Ezt a parancsikont indítva lesz magyar a játék. Ha mást indítasz vagy nem jól csináltad akkor angolul jön be. -
OWEN24
csendes tag
Sikerült emgszereznem egy eredeti angol játékot, szóval az előző kérdésem már nem aktuális. Most az érdekelne,hogy M2tw-hez magyarítást honnan tudok leszedni?????
-
OWEN24
csendes tag
Sziasztok!
Torrent.eval-ról leszedtem a Medieval 2-t( az alap játékot nem a Kingdoms-ot)
Betettem daemon toolsba majd felraktam és amikor elindítom a játékot azt írja,hogy:
Medieval 2: Total war encountered an unspecified error and will now exit.
Nem igazán tudok angolul, szóval rámférne egy kis segítslg,hogy most mit csináljak?:S
Nagyon-nagyon szépen megköszönném, ha valaki tudna segíteni. -
banán007
tag
sziasztok!
ez egy nagyon jó stratégiai játék, mint a tesója a rome total war.
kedvenc:német római birodalom
a rome total war nál patchot ne használjatok mert ha újra is telepítem akkor se csinál semmit meghalt magyarul a játék -
Martaloc
csendes tag
válasz
kakastöke
üzenetére
Én is próbálkoztam az oroszokkal a napokban, egyszer se tudtam folyamatosabban haladni, középszinten van beállítva minden. Ha az elején nem sikerül békét kötni a lengyelekkel, gyakorlatilag nem lehet megfogni őket. Ha meg sikerül is, tutira becsapnak és rádtámadnak. Az orosz gyalogság a kezdet kezdetén egyenlő a nagy nullával. A baltás és a lándzsás is nulla, a lengyelek nagyon nagy előnnyel és sokkal erősebb egységekkel indulnak. A magyarokkal is próbáltam szövetséget kötni, hol sikerült hol nem. Elég kevés a kezdeti appanázs, elég hamar elfogy a fejlesztéseknél, a sereggel nem szabad elfszabadulni mert nagyon hamar negatív lesz a kassza. Én dél felé terjeszkedtem meg nyugat felé stockholm, 4-5 várost szereztem meg köztük smolensket, moszkvát, rigát, stockholmot...
Amikor sikerült picit tovább haladni és nem támadott senki, egyik pillanatról a másikra jöttek a dánok, szintén nagyon nagy technikai előnnyel, jóval erősebb egységekkel, aztán beindultak a lengyelek és a magyarok is. Nem tudtam tartani egyik posztomat sem. A mongolokig meg a timuridokig el se jutottam. Elitebb egységeket se tudtam képezni, a várak nagyon lassan fejlődnek, jól meg is kell gondolni hogy hova helyezel várat, mit fejlesztesz városként, mert kell a bevétel.
Én azt gondolom az oroszokkal nagyon nehéz, ahogy a nomádabb népekkel szintén, valamint afrikában, közel-keleten törökök,mórok,egyiptomiak szintén nehéz, nincs elit seregük, egész más harcmodorban harcolnak mint az európai professzionális nehéz hadseregek. itáliában szicíliával is nehéz kibontakozni, kevés induló terület, kevés bevétel és egyből támadnak a milániak és a mórok is. Velence, a hármashatárnál nagyon hamar forró lesz a helyzet, raádásul gyakran előfordul hogy bizánc és a magyarok is együtt támadnak, amúgy pedig ellenségek, de mint más népeknél is észrevettem hogy gyakran szövetkeznek ellened egymással szembenálló népek, felettébb érdekes. A skótokat nem szólnám le, elég jók, az angolokkal is viszonylag könnyű. Franciákkal nem annyira, sok lehet a váratlan ellenfél, spanyolok, milán, angolok, dánok, német-rómaiak. A német-rómaiakkal lehet jól haladni, sok város, sok jövedelem bár szintén sok ellenfelet lehet szerezni... -
Cucuska2
addikt
válasz
Kopaczka
üzenetére
elmehetsz 100000000000ig is, nem fogja a gépet zavarni. Conqistadorokat meg csak erődbe tudsz kiképezni. Gondolom Citadel+Armoury fejlesztés kell hozzá.
A vazallushoz pedig olyan mint a szövetsége és a kölcsönös katonai hozzaferes, csak a vazallus bevétele FELÉT odaadja néked.
-
Kopaczka
csendes tag
Figyu nekem van enehany kerdesem. Vegigvittem a Spanyolokkal de meg mindig nem tudok kerni mindenfele katonat pl: Konkvisztatorok(nemtudom h jol irtame) es megeggy mennyi a maximalis korszam mert nekem mind a 226 kor lejart most vagyok a 227-ikbe. Szoval segitsen valaki legyszii. Koszonom elore is.

-
teeem
aktív tag
Előbb utóbb mindenféleképpen meg fognak támadni, ez főleg akkor fordul elő amikor már nincs olyan közeli ellenséges város, amire rátehetnék a kezüket. De vannak úgymond " esküdt ellenségek " is, akikkel hiába sikerül szövetségre lépned, 1-2 körön belül megtámadnak. Ilyen például az Angol-Francia, vagy az Orosz-Lengyel-Dán, és még sorolhatnám, de örök szövetség sosincs. Kivéve persze ha pl a Magyarokkal lépsz szövetségre a Spanyolokkal, mert hát ők nyilván nem fogják fél európát átmenetelni Budapestért.
( és még hasonlók.) -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Én is tolom mostanában egy kicsit a medieval 2-t, egyik kedvencem volt a Rome is. Egy olyan kérdésem van, hogy mi értelme, mi az előnye annak, ha egy nép a vazallusommá válik? Bónusz pénz, támogatnak a hadjáratoknál, vagy mi? És hogy lehet azzá tenni egy népet, már sokféleképpen próbáltam, de nem sikerül?Másik kérdésem, hogy próbálta-e már valaki a Magyar Modot? [link]
Üdv
István -
teeem
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Pedig már elég régi mod. Én veszettül sokat toltam vele, nagyon élvezetes, főleg a régikori tündékkel, nagyon penge íjászaik meg gyalogos egységeik vannak, mindig osztottam velük az orkokat.
Egyébként Kakastöke még nem jöttem rá, mindenesetre jó hogy kettő van mert a druzhiza cumókból nem mindig lehet sokat gyártani, és akkor csapom a boyar sonokat. Viszont most elkezdődött a suli, szóval nincs nagyon időm játszani.
Meg egyébként is újat kezdtem a Dánokkal. -
kakastöke
csendes tag
válasz
balintkagan1
üzenetére
Ez a játék sajnos ilyen, mindegy, hogy a kingdoms fenn van-e vagy sem, vagy melyik patch-et rakod fel az alapjátékhoz. Én ezért használok 3-4 mentést is, ha valami baj van a korábbit visszatöltöm, és így néha magától megjavul.
A gold verzióhoz van egy hotfix a cdprojekt honlapján, ha az angol, vagy az indián hadjárattal akarnál játszani a kingdomsban, rakd fel, különben mindig kilép a 20. kör környékén.
-
balintkagan1
tag
Üdv mindenkinek!
Megvettem a medieval 2 total war goldot, és el is indul a laptopomon(Core i5-450m 2.4Ghz, 4GB ram, Ati mobility radeon hd5850 1GB +windows7 64bit), csakhogy a nagy hadjáratban a 120. forduló után nem enged tovább kört adni hanem kilép és kiírja:"A Medieval 2 Total war .exe ismeretlen hibát észlelt ezért leállt, és ezt akárhányszáror a 121. körbe akarok lépni eljátssza. Ha van valakinek ötlete ,hogy mivel lehetne ezt "orvosolni", kérem hozza nyilvánosságra minél előbb!
A Kingdomsis fenn van szóval akkor elvileg(javitsatokki ha tévedek )az 1.3-as patchat felesleges feltennem,mert az az alapjátékot teszi Kingdoms "kompatibilissé"
Az ötleteket és válaszokat előre is köszönöm!
-
bobalazs
nagyúr
Most találkoztam először a legkomolyabb medieval 2 moddal!
Third age a neve. A gyűrűk urából a harc a középföldjéért folyik. A három torony, Minas Tirirth, Isengard kapuja, Rohan minden benne van!
Kingdom bővitmény legalább 1 kell hozzá. -
kakastöke
csendes tag
Az első dolog a kikötő volt,amit építettem Novgorodban, aztán az egyik kezdő sereget zsoldosokkal együtt átdobtam Arhusba, onnan meg a Brit-szigetekre.
Azt észrevettétek, mintha very hardon legalább két országgal kellene hadban állnotok? Ha csak eggyel vagy határos, akkor a világ másik részéről jön valaki egy nyomorék hajóval.
Ja, és arra rájöttél már teem, hogy az oroszoknál a gyalogosoknál miért van bojár is, meg druzsinás is? Ugyanazt tudják, mindkettő fejszés, ugyanazok a védő és támadó értékeik, csak máshogy néznek ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Bizáncnál kihagytam közel-keletet, mert nem akartam mongolozni, de az orosz gazdasági centrum, ha nem Kijevbe mennek (ami rohadt fontos város, ezért a lengyel-magyar két jóbarát is előássa csatabárdját) akkor sima ügy. Grúziát így is megtámadják, de némi mázlival védhető, de a síta/mongol gyalogos ellen SEMMI NEM ELÉG egy az egyben. Nagyon durvák full ezüst tapasztalattal. A lovasokat elég stabilan írtották a lándzsások és a késő orosz haderő fantörpikus. Bizánc közepes, de a fürdők miatt nagyra tudnak nőni a városok és Konstantinápoly a középkor gazdasági központja, még a játékban is. Ez mellé ajánlott még Egyiptomot és az Észak-Olasz szekciót meghódítani, mint pénznyomdát. A játék hangulatos, bár az nem tetszik, hogy a támadáskor messze megálnak és csak egy sor harcol az ellennel, pedig hatékonyabb lenne ha ki lenne használva a létszámfölény, ha már felkészültem a csatára, ezért mindig a csata mögé kell kattintani hogy közelítség meg az átkozottakat, a falon ez nem mindig működik sajnos és ez már került már vereségbe is. A bugokat nem értem, mert az RTW BI nagyon stabil volt, de tényleg csak mentésekkel lehet ellenük küzdeni.
Szóval letöltsem az angol változatot vagy lenne olyan lehetőség hogy valaki belinkeli nekem a fájlokat az "angolosításhoz"

Amúgy nekem csak a Német-Római birodalommal csinálta ezt a hibát..magyarokkal a 104. körben vagyok 29 tartománnyal és egy deka hibát nem írt ki lekopogom (*kop kop*)

)))))))))99 köszi 1000x!!!!!!!!!!