Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
modflow #6071 üzenetére
Gondolom erre is igaz az az általános szabály, hogy ami nem rossz azt nem kell megjavítani. Tehát aki használja és nem tapasztal problémát az nem frissíti állandóan (mint ahogy alaplapi BIOS-t esetében sem tesszük), akinek meg probléma adódott azt nem igazán érdekli hogyan van megoldva egy újabb (BETA vagy sem) verzióval.
aldebaran: gondoltam, ezért is kérdeztem. Ti. én nem erről kérdeztem, hanem egy másik ajánlott típusról [link].
-
válasz
modflow #6071 üzenetére
miért lenne az?
örülni kell neki, hogy az apróságokat is javítják, legalább beta formájában.
nem muszáj használni sem a bétát, de a végleges még odébb van, bár a korábbi hivatalossal sem volt gondom.
olbashatsz itt nem egy olyan hozzászólást, akik nem is az utolsó, hanem régebbi hivatalost használnak és nem frissítettek, mert nincs gondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest