- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nakata
tag
nah ma végre leszek én is.Lessz kit ölni
-
Elrond
senior tag
egyébként általában 2 frag alatt ritkán adtam a rongyos életemet, az meg
legtöbbször elég volt mert volt még 1 ilyen hentelős társunk!
A védekezést egyébként stalinon amikor csak kempeltünk legtöbbször elbuktuk,
(köszönhető a sok hülye gránátnak)
ezért kezdtem nyitni, mert olyankor az ellen nem számt rá hogy kitámad valaki.....
[Szerkesztve] -
-
Elrond
senior tag
na végre bejutottam.....
-
Elrond
senior tag
...Hát lehet, de az ellenkeezője is
egyébként mindig én voltam aki a csapatban felderítette merre kempel az ellen,
és hát valjuk be oda kellett gyorsaság!
-ja és azt nem szerették bennem pont hogy védésnél mindig túl kimozdultam,
mret nem bírok egy helyben maradni
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Szerver neve? Előveszem a dolgot újra és benéznék én is néha...régen iszonyat sokat nyomtam, a legemlékezetes alakitásom az volt mikor anno a legelső népes countdown szerveren mindig legalább 50 fraget vertem a másodikra pályaváltáskor
A mai napig nincs más játék amit annyira szeretek mint ezt, csak kb nyáron nyomtam huzamosabban legutoljára.
ui.: free for all-on kivül minden jöhet. -
Nakata
tag
-
t-shirt
veterán
Hamar lebukik az ember
[Szerkesztve] -
Nakata
tag
Nah T. beszervezed ELrond-ot is??Ezaz
-
Elrond
senior tag
Hali!
Van PH-s mohaa szerver?Én nem találtam -
Nakata
tag
Nah látom a pókhálós topik beindult picsit
,de nem tartott sokáig
Hááát igen,feledésbe indult a MOHAA
-
hali01
őstag
Újratettem,működik.
Tanulság: Csak akkor kezdj jáccani ha fent van minden.
[Szerkesztve] -
Dotn
aktív tag
Hei
Erdekes egy eset. Nekem nem volt vele ilyen gondom.Viszont van egy otletem,nem biztos,hogy mukodni fog,de egy probat meger.Veszteni valod nincs.
Na figyusz. Eloszor is csinalj egy uj mappat,es a mentesedet masold ebbe a mappaba.Ha meg vagy,indits egy uj jatekot,es csinalj egy vagy ket mentest. Ezutan lepj ki teljessen a jatekbol,es keresd meg a jatek mappajaban(save) az uj mentesedet. Ha megvan,akkor az uj mappabol amibe bemasoltad a menteseidet, masold at a jatek(save) mappaba es ird felul az egesszet. Remenyeim szerint mukodnie kell.
Ha nem mukodik jelezz vissza,mert van egy masik lehetoseg is,aminek viszont mukodnie kell mert en is igy csinaltam anno.
Sok sikert -
hali01
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Feltettem újra a játékot és már jól benne is vagyok de közben feltettem egy javítást és a magyarítást és az összes mentésem oda lett.
Vagyis megvannak csak a játék nem látja őket.
Tudok ezzel vmit kezdeni vagy elölről kellene kezdjem az egészet?
hali01 -
Nakata
tag
Még mindig
-
Nakata
tag
Nah nagy a pangás itt mostanság.
-
Nakata
tag
Az széép 3 hozzászolást rakott be pedig csak egyszer nyomtam
Amugy Cor és WAde vagyok csak hát foglalt volt az a név és pont a foci vb valami keleti csapat játszott és az egyiket Nakatának hívták és így lettem Nakata
-
cor
őstag
jo az aláirásod
hát én kicsit a gépigényétöl tartok...
a két ilyen motorors game(ScDa,R6V) miatt..ezek ugy nagyjábol elfutnak még..
a R6 vmivel jobban,igaz ebben sztem joval kevesebb a szereplö mint a mohaban lesz
a SCDA meg (föleg infraszemüveggel) már nem ugy fut mint az elözöek -
Nakata
tag
Hehe T-shirt itt is
Ahova lépek T-shirt terem
a képeket nézve az uj MOH igazán fog tetszeni
-
kp78
addikt
Nem tudom mit módosítottam rajt de most jó lett, előjött az a konzol.
Végig is nyomtam gyorsan, csak a legutolsó pályán kellett kimenekülnöm. Ezt egyszerűen nem bírtam megcsinálni halandóként
De azt hittem vmi azért még lesz a végén, vmi befejező kisfilm, de semmi.
Azért köszi, és majd kereslek, csak az a helyzet, hogy adsl csak az irodámban van(itthon szutyok voda gprs net), én meg hétvégén, pláne este nem dolgozom, de vmikor mindenképp ki szeretném próbálni az egymás elleni harcot.
Ott ha csalsz az látszik vhonnan? Egyszer mintha azt olvastam volna, hogy ki lehet szúrni, ki játszik cinkelt lapokkal.
Én amúgy becsületes ember vagyok, de a játék végéhez kellett egy kis help. -
t-shirt
veterán
''C:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\MOHAA.exe'' +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
a cél rész így nézzen ki, ne innen másold ki mert a fórum motor kicseréli az idézőjelet másikra, meg lehet neked máshól van a moha
szóval moha indító file elérési útvonala idézőjelek között és utána írni a többit -
kp78
addikt
Nem akar menni a dolog. Kicserélem a célt sort, pontosabban kiegészítem úgy ahogy korábban írtad, de azt mondja a gép okézásra, hogy érvénytelen elérési út, és nem engedi berakni.
Kell ehhez a csaláshoz vmi plussz még?
A game amúgy eredeti lemez, nem crack-es, de csak a sima MOHAA, nem az amelyik a kiegészítéseket is tartalmazza.
Ez lehet gond? -
gabe_
őstag
Szóval:
1. Asztalon a játék ikonjára jobbklikk-tulajdonságok. A ''Cél'' sort kicseréled erre:
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
2. Elindítod a játkot, betöltöd a mentett állásodat, majd ha bejött benyomod az Esc billentyű alatti 0 -át. Ekkor be kell jönnie egy kommunikációs ablaknak, ahová beírhatod a csalásokat...
3. Ha kész akkor Enter, kiírja, hogy oké-e vagy sem, nyomsz mégegy 0 -át, és mehet a játék...
Szóval a ~ jel a 0...
Sok sikert! -
t-shirt
veterán
-
gabe_
őstag
Nah, sikerült, bejutottam a bunkerhez vezető lövészárokba, most már nem csalok...
Jó nehéz így tényleg, de most megint élvezettel játszom a jó öreg mohaa-t... -
t-shirt
veterán
Fogadok azt nem sokan tudják hogy a 3 nehézségi fokozatnál más az utolsó kitüntetés (a nevét nem tudom fejből) bronz, ezüst és arany.
-
Hebry
senior tag
Ki lehet onna jönni, minden gond nélkül, nekem már volt, hogy 99%-al mentem bunker alá HARD fokozatban, csak jókor kell jófelé futni, használni a fedezékeket, a aparton a dokit megkeresni, azaz először hozzáfutni, az meggyógyít, onnan meg kuszva mészva fedezékek mügott mikor töltenek akkor előreosonni.
Amugy a hardban a legutolsó pályának a legutolsó része a gáz, mert a tüzet túlélni, és onnan a vonatig eljutni, na az szép. Én azzal tököltem nagyon sokat.
Először azt a kettőt lelőni, aki befut, aztán a mesterlövészeket leszedni, ugy hogy ők ne lőjenek rád, mert van vagy fél centi életed.
Mindenesetre sok sikert!
Ja és ha a nullával nem jön be, akkor keresd meg az ASCI cúdját és akkor bejön, vagy az altGr 1-et. -
gabe_
őstag
Hali!
Nemrégiben újra felraktam a mohaa-t, gondoltam, kipróbálom hardon... Viszont az már annyira nehéz, hogy az omaha beach-i partraszállásnál nem tudok kijutni a partra sem... Illetve nagy nehezen sikerült, maradt 3% élet, amivel qrvára nem tudok eljutni a lövészárokig...
Szóval megtaláltam cheatet a Medal of Honor Allied Assault-hoz, de valahogy nem megy a dolog...
'' A játékot indítsuk a következő módon (jobb egér az ikonra és a Cél (Target) sorba egésztítjuk ki):
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1''
ez eddig oké, most jön tovább:
'' Ezután a játékban nyomjuk le a ~ gombot és írjunk:
dog - Sérthetetlenség
fullheal - Teljes életerő
wuss - Összes fegyver és max löszer
noclip - Átjárás a falakon
notarget - Játék verzió
fullhead - Gyógyítás
listinventory - A játékosnál lévő tárgyak
tele x y z - Koordinátákra ugrás
coord - Jelen helyzet
health - Jelen életerő
kill - Játékos megölése
giveweapon weapons/''weapon_name''.tik - Az idézőjelbe a következő fegyverneveket írhatjuk:
colt45, m2frag_grenade, p38, steilhandgranade, m1_grand, kar98, shotgun, bazooka, panzerschreck, bar, mp44, thompsonsmg, mp40, springfield, kar98sniper ''
Namost ott a gond, hogy a játékban melyik az a ~ gomb? Tud ebben valaki segíteni?
Köszi!
Gabe -
barkzso
csendes tag
Megoldottam, már fut mind:
Az eszközkezelőben kitöröltem a 7300GT-t, restart, megtalálja a videokarit
ÉN! jelölöm ki neki a a kari tipusát: 7300LE-t jelölök neki!
ÉN! jelölöm ki driver helyét - nálam C:\NVIDIA\Win2KXP\84.21 könyvtárból szemezgethet.
Szépen telepíti.. újrainditok...
Elindítom a 93.71 telepítőjét, lefut és már az eszközkezelőben 7300GT-t látok
Minden OK, és a moh bt,sp is hasít
Köszönet a segítő szándékú társulatnak!
Ja és még valami: BF2 és a COD UO is stabilabb lett így, néha volt korábban ezekkel is hiba most viszont ezek is megszüntek...
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
Tul képpen nem a 7300-asokkal van a gond hanem a driverrel. Ha új rendszert raksz fel és egy 9X.XX-es drivert pakolsz a gépre elsőnek akkor nem fog menni az SH. Ha felraksz egy 8X.XX-est és után egy 9-es minden gond nélkül megy. A gond csak az hogy ezek szerint a 8-as driver után megjelent vga-k (amik nem szerepelnek a driverben) nem fognak működni vele. Eddig azért nem volt gond mert a 7600 - 7900 mind benne vannak, de a 7300 késöbb jött ki. Jó lenne megoldást találni mert ugye itt van már aG80-as széria is, ami meg pláne nincs benne.
Ha valaki jól beszél angolul akkor írhatnánk egy e-mailt az AE-nek meg az nV-nek, hátha velemelyik mond valami okosat.
Én most azt próbálom kideríteni, hogy mi a különbség a két driver között ami a felülírás után is megmarad. -
barkzso
csendes tag
Sziasztok!
Új gépet vettem, felraktam a MOH trilógiát és elért a nyűg
Az alap MOHAA simán fut, a BT és a SP elindul lefut a konzol - pillanatra mintha elindulna a játék és kilép aztalra. Hiba üzi NINCS.
A CD gyári, a video kari driver kb 50 féle kipróbálva.
A patch mindegy hogy fent van-e vagy nincs ua.a helyzet.
A gép ASUS M2M32-SLI DELUXE WIFI EDT.,AM2 64 3800+, 7300GT 128MB DDR3, 1GB ram dualban, a többi ...
Előre is köccike!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest