Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myki19
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
csak én már egy kicsit lemaradtam mert 12 éves lehettem mikor rákaptam ezekre a zenékre és akkor már egy kicsit kezdett kikopni a rave,de én még most is nagyon szeretem!
-
Myki19
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
azért attól még nagyon jók!

-
Myki19
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Westbam volt nagyon jó volt! de én ismádom a felsorolt zenéket amiker irtál! csak kár hogy már nem nyomják őket,meg sosem volt igazán populáris,de nagyon jó!
-
Myki19
aktív tag
18 ason is elég szép a csaj meg az a aranyos fajtából való!
-
Myki19
aktív tag
19 a tuti azt nézzétek én jól megadnám annak a csajnak

-
Myki19
aktív tag
42 képen a csajok?
-
Myki19
aktív tag
Én szeretem azokat a lányokat! most lehet köpni
bár egy kicsit csalódtam aszittem olyan jók minde amilyennek kinéznek de egy kicsit tévedtem! -
Myki19
aktív tag
Most jó pedofilnak fogok tünni pedig utálom a fiatal lányokat had ne mennyek bele miért na jó csak egy példa
mert HISZTISEK! na nekem a 12 csaj jobban tetszett a asszonyodnak már éretedd alakja van
jól meg adtad nekik a NAGY JÓT mi?
vagy 13 már NAGY?
na most jó nagy fasz vótam én is!
de te tudom hogy elnézed túlem!
-
Myki19
aktív tag
hát igen én magamból indulok ki és azért csodálkozok én is hogy milyen fiatalok járnak!Mer én sem vagyok túl öreg söt fiatal de tudom a határokat ismerem a szervezetem és nem néznek ki egy buliból! De az a sok fiatal picsa akik szarrá vannak zúzva hát szánalmas! ugyan ez igaz a fiukra is! 10 után hivhatsz béba!

-
-
-
Myki19
aktív tag
ja ha te régen járták Partykra akkor tudhatnád hogy csak az ubbi 2 évben van az a zonbulás! mert régen nem volt az a vicsorgás meg minden más pótcselekvés amit a bogyók kihoznak most az emberből! De egy HyperSpace-n mit vársz ha nem izadd testeket? van 5000 ember és Full veretős zene hát gondolhatod hogy nem a üldögéléstől izzadnak le!
-
Myki19
aktív tag
Akkor ne gyere a korommal,mert már ku..vára elgem van belőle és belőled! 10 év meg nem volt Mayday itt MO.Csak ha nem tünt volna fel már minden buli kezd ellaposodni mert az igazi Mayday NM-oban van mind ahogy az igau Parádé is csak már minden ország csinálja a saját Parádéját!Lassan ott tartunk hogy lesz Balatonfélkuplungos parádé is!Ja és kilencvenes évek elején mikor indult a Mayday akkor is vegyes volt nem pedig kimondottan Techno! Ha kimondottan Technot akarsz elmész a Comlexbe!
-
Myki19
aktív tag
-
Myki19
aktív tag
tehát ki vót a bulin?És mindenki elmondhatná az észrevételeit! Kezdem én,
Én személy szerint jobbra számitottam,egy kicsit túlzásba vitték a Technot,amelett hogy volt külön Techno terem,De egyébként mindennnel kivoltam békülve! az árak mondhatni olcsók voltak és jó kis Pary arcok vótak
Yee

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez az légy kemény de a csaj inkább 8 hónapos mind 4! a bnőd meg lehet télled terhes mi? mert ezek biztos ilyen kismamam klubban készültek a képek!
nem volt sértő