Hirdetés

Aktív témák

• Mazsola

csendes tag

A Quantum AS elbujhat a francba. Amikor egy 7200-as winyo-t lenyom egy 5400-as akkor ott en elgondolkoznek. A Q-AS 30, es 40-es is 33,5 MB olvas es kb 30 MB ir.
    - En video digizessel is foglalkozom es ennek kapcsan teszteltem az IDE-s winyokat is. A Maxtornak az 5400-ese(D540-X 4K) is 33 MB-t olvas es ugyanennyit is ir.Ne mondjatok, hogy nem mindegy hogy nezem oket,mert azonos feltetelekkel nezegettem oket. Mellesleg nekem volt IBM 75GXP es tenyleg beszart nekem is. Bad sectoros lett.Lehet, hogy veletlen,de tenyleg befejeztek ezt a szeriat,mert eleg sok hulladek volt belole.En szemely szerint csak kettot lattam megdogleni.Most egy kisebbik gepembe Maxtor Diamond Max Plus 60 Gb winyo van,specko valasztas volt,nagyon utos.Viszont ebbol is mar a 2. darab van benne,mert az elso 1 honap alatt bad szekis lett. Szoval minden winyobol vannak szarok,meg az igazan jokbol is,de a Quantumokkal szivtunk mostanaban a legtobbet,raadasul nem is olyan gyors ahogy mondjak.
    - Karib kolleganak annyit mondanek,hogy azert ne azonositsunk mar egy Q lct20-as winyot egy Maxtorral,mert mentem elbujdosom.Egy Q lct20 egy 4400 forgo csiga lassu Quantum winyo.Amihez meg hasonlitod,az egy 5400-et forgo,7200-as Quantum sebesseget is meghazudtolo "szaros" Maxtor.
    - Guestnek: Gondolom amikor a Segate Barracudat dicsered,akkor csak IDE-s winyokat nezel,mert azert a SCSI A/V winyokkal nem veheti fel a versenyt meg az sem.DE irhatnal mondjuk MB/s folyamatos tarolasi sebesseget, es akkor meglatjuk. Amugy mi alapjan jutottal a LEGJOBB jelzore? Miket teszteltel?

Aktív témák