Aktív témák
-
Szilvio
csendes tag
Jaja, csak azer' kerdeztem, mert a videokartyak rovatba kerult ez a problemma... Egyebkent a http://pcforum.hu/tudastar/?kbid=20197&ec=24 linken hosszasan foglalkoznak a Maxtor HDD-kel. Sajna nekem nem sikerul valamiert egy teljesen uj Maxtor 80 gigasra felvarazsolni az XP-t. Ugy csinal mintha telepitene, talan telepit is, de az elso boot utan meghal a rendszer es hosszas varakozas utan kiirja, hogy hibas a boot.ini. A vinyot atteve egy masik gepbe meg ugy nez ki, mintha nem lenne formatalva... Ki evett mar ilyet???
-
Male
nagyúr
-
kovi
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy a Maxtor PowerMAX által kapott hibakódot hol kell kikérni az interneten. A Maxtor.com -t írja hogy ott meglehet nézni a hibakódot és az alapján a hibát lokalizálni.
Sajna a hivatalos site-on semmi, SEMMI nincs!
Egész délelőtt azt kerestem!
Köszi a segítséget amennyiben valaki tudná ezek helyét a neten.
Google keresés megtörtént. Eredmény: semmi.
ThanX.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest