- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxx0213
csendes tag
válasz
konigjanos #183 üzenetére
Azt sajnos nemtudom. :S
-
kgbs67
csendes tag
válasz
konigjanos #156 üzenetére
Visszavittem az MM-be, vittem magammal az átalakítót amit vettem, ott kipróbáltuk, nem működött, aztán hoztak
egy HDMI-mini HDMI kábelt, azzal meg működött, vagyis kábelfüggő a dolog.
Hogy pontosan min múlik, azt nem tudom, mert a hozott kábel egy közönséges HAMA kábel volt, ránézésre semmi extra. -
smilecat
aktív tag
válasz
konigjanos #147 üzenetére
ha sikerült írj róla egy kis szösszenetet, mert nem mind1 melyik készülékhez van az a recovery.
És igazából nem az a baj, hogy érintős/nem érintős(de ez is) hanem, hogy általában a recovery-be való bejutáshoz kell a fizikai gomb a bekapcsológomb+hangerő.Azért köszi, várom a visszajelzésedet mi a helyzet.
-
kadany
csendes tag
válasz
konigjanos #123 üzenetére
sajna a titanium backup kipróbáltam és csak az appokról és az összes adatról csinál update.zip-et, ami ugyan ahoz hogy nekem újra működjön a készülékem elég lenne, ha vmi ICS 4.0.3as ember csinálna nekem, de ahhoz, hogy mindenki tudjon frissíteni 4.1.1re sajnos kell a CWM, onnantól már simán rom manager vagy rom toolbox, de sajnos akármit próbáltam ki a cwm-et sehogyse tudom működésrebírni a készüléken, ezért egyenlőre a rom mentés, tehát AZ az update.zip sajna tudtommal lehetetlen, de én leszek a legboldogabb ha valaki megcáfolja
-
smilecat
aktív tag
válasz
konigjanos #118 üzenetére
én még az eredetit se szedtem le... minek?
-
esokbiker
csendes tag
válasz
konigjanos #103 üzenetére
Szia!
Ugyan nem szilikon tok, hanem teljesen zárt, nekem egy tucano colore szövet (belül plüss) zipzáras tokja van, és éppen belefér. Még kis fülekbe is be kell bújtatni, így fixen áll benne, nem mozog. Pontosan ilyen:
http://www.tucano.com/shop/colore-for-tablet-8.html
Ha esetleg leesik akkor sem hullik szét, mintha szilikon tokban lenne, ára 3.000 Ft volt az edigital.hu oldalon.
Igaz, ha használni akarod ki kell venniÜdv,
-
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #92 üzenetére
Közben megoldottam: rootoltam (érdekes, de azt írta, már rootolva van...) és rm paranccsal sikerült törölni a SetupWizard.apk file-t. (ez a hozzászólás segített)A play is hibátlanul megy...köszönöm szépen!
-
smilecat
aktív tag
válasz
konigjanos #88 üzenetére
Hello!
A letöltött pdf fileban(most néztem meg, még letölthető) benne van ezt hová kell írni, igaz németül, de ha csak a képeket követi az ember megtalálja.(én se tudok németül, se angolul, mégis megcsináltam)
tehát vezérlőpult/rendszer/környezeti változók/ ott az alsó kis ablakban megkeresed a Path sort és módosítod a sort, tehát a végére bemásolod a szöveget.android_winusb.inf
Ha letöltötted az android sdk-t(le kell!) és mindent úgy csináltál ahogy le van írva akkor ott meg is találod az extras/google/usb_driver mappában.
Ehhez kell egy szerkesztő, az ingyenes notepad tök jó és módosítod(v beilleszted, már nem emlékszem) azt a két sort amit a pdf-ben leírtak.Viszont olvassátok a fórumban lévő hozzászólásokat, másoknak nem kellett a Path módosítása egyszerűbben megoldották.
vagy a Path-ról: [link]
@toba2004
87
Mivel ott már magasabb verziószámú az oprendszer és nekünk meg alacsonyabb nem tudom mi lehet a probléma,(így nem is tudom kipróbálni) de lehet valamit közben változtattak és az miatt nem sikerül. Tényleg fogalmam sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest