- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
válasz
konigjanos #147 üzenetére
ha sikerült írj róla egy kis szösszenetet, mert nem mind1 melyik készülékhez van az a recovery.
És igazából nem az a baj, hogy érintős/nem érintős(de ez is) hanem, hogy általában a recovery-be való bejutáshoz kell a fizikai gomb a bekapcsológomb+hangerő.Azért köszi, várom a visszajelzésedet mi a helyzet.
-
smilecat
aktív tag
válasz
konigjanos #118 üzenetére
én még az eredetit se szedtem le... minek?
-
smilecat
aktív tag
ezt sajna csak cwm segítségével lehet...
viszont megtaláltam hogyan kell az external SD-ket megcserélni...
persze az elérési útvonalak/nevek tabonként változhatnak...itt van némi leírás:How To- Mount /SDCard2 as /SDCard
-
smilecat
aktív tag
Van leírás hogy kb mit is kell keresni, de az androidos telefonokhoz vagy más tabokhoz van... ezen is működne csak a pontos parancssort kéne tudni, én még nem mertem belekezdeni vártam egy tapasztaltabb user-t erre a projectre...
A kártyát meg ne ott formázd meg hanem pc-n, ezzel én is szívtam mert a 32GB helyett tök mást látott...
-
smilecat
aktív tag
Igen, sajnos ez a legtöbb androidos készülék tulajdonsága... én ezzel cseleztem ki : [link]
Ezzel sem tökéletes, de van amit át tud pakolni a "külső-külső" SD kártyára... van más megoldás is, megcserélni a két kártya elérési útvonalát és akkor a külső-külsőt látja a másik helyett és odapakolja alapból az appokat vagy még egy megoldás hogy a belső memóriát a készülék saját külső memóriájával egyesíteni, ekkor létrejön egy 2,5GB-os belső tároló majd innentől bármilyen külső SD berakásánál oda lehet átrakni a programokat mivel azt értelmezi ezek után a saját külső tárolójának.Remélem érthető voltam...
-
smilecat
aktív tag
válasz
konigjanos #88 üzenetére
Hello!
A letöltött pdf fileban(most néztem meg, még letölthető) benne van ezt hová kell írni, igaz németül, de ha csak a képeket követi az ember megtalálja.(én se tudok németül, se angolul, mégis megcsináltam)
tehát vezérlőpult/rendszer/környezeti változók/ ott az alsó kis ablakban megkeresed a Path sort és módosítod a sort, tehát a végére bemásolod a szöveget.android_winusb.inf
Ha letöltötted az android sdk-t(le kell!) és mindent úgy csináltál ahogy le van írva akkor ott meg is találod az extras/google/usb_driver mappában.
Ehhez kell egy szerkesztő, az ingyenes notepad tök jó és módosítod(v beilleszted, már nem emlékszem) azt a két sort amit a pdf-ben leírtak.Viszont olvassátok a fórumban lévő hozzászólásokat, másoknak nem kellett a Path módosítása egyszerűbben megoldották.
vagy a Path-ról: [link]
@toba2004
87
Mivel ott már magasabb verziószámú az oprendszer és nekünk meg alacsonyabb nem tudom mi lehet a probléma,(így nem is tudom kipróbálni) de lehet valamit közben változtattak és az miatt nem sikerül. Tényleg fogalmam sincs. -
smilecat
aktív tag
válasz
stranger2006 #64 üzenetére
mindenkinek úgy jelenik meg először, ott illesztőprogram frissítése és meg kell mutatni neki a googleusb drivert hogy hol van...
-
smilecat
aktív tag
válasz
Ironzolee88 #50 üzenetére
az eszközkezelőben látszik rendesen a maxtab?(Android Composite ADB Interface)
-
smilecat
aktív tag
válasz
Ironzolee88 #48 üzenetére
ADB ott van a C:\ADB könyvtárban?
Póbáld meg: - húzd le az usb-ről a készüléket - ahogy kell!. kapcsold ki a készüléket->, winxp újraindít, -yusb rádug a készülékre, ->bekapcs, -> hibakereső mód engedélyezése(ha még nem lenne) és próbáld az ADB devices parancsot megint.
-
smilecat
aktív tag
-
smilecat
aktív tag
Nekem is win64 van a laptopon és egyszer nyekergett is ezért hogy biztos telepítem-e a drivereket.
Akkor engedélyeztem neki és müxik rendesen. Semmi mást nem turkáltam a rendszeren belül.
Abban igazad van hogy Android composite ADB interface néven jelentkezik be. Én ezt így is hagytam és a másik tablet, egy myaudio 708RB is facán megy ezzel.A PATH változót meg csak azért kell létrehozni ha elfelejtenéd később a belépést a C:\android-sdk-windows\platform-tools könyvtárba, nameg több készülék esetén is hasznos a későbbiekben. De igazad van kisebb munka ha belépünk.
(#32) kjbalazs!
Nagyon köszi! így már teljesen jól működik a gépem!
-
smilecat
aktív tag
én a Gapps-ot innen szedtem le: [link]
Benne van minden ami kellÉrtelemszerűen nekünk a másodjára belinkelt kell (GAPPS for ICS)
Akinek már rootolt a tabletje valószínűleg végigcsinálta ezt a hosszú procedúrát,(driver felrakása...stb) annak már csak az "adb push" parancsoktól kell követnie a Market felrakásának a metódusát.
-
smilecat
aktív tag
igen, ezzel ez a baj hogy csak odáig jut.
nekem még külön baj, hogy nem működik a belső sd tárhelyem így sok mindent én nem tudok megcsinálni vele, mert ugye minden progi odapakolja magát. na még erre is megoldást keresek, mert úgy láttam a neten, hogy nem csak én küzdök ezzel. olyan mintha nem is lenne. de rajta vagyok ezen iscsak nekem is dolgoznom kell...
-
smilecat
aktív tag
-
smilecat
aktív tag
A rootolást ezzel érdemes végrehajtani, egyszerű mint a facsipesz
[link]Ítt írtam is róla: [link]
Sajnos mivel csak egy fizikális gombja van(power) a készüléknek ezért nem jutok be a recovery-be.
Nem reagál semmilyen képernyőnyomásra, se a power gomb többszöri megnyomására. Ötletem sincs rá, akinek van az kérem ossza meg velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gaming notebook topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest