- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a hajlevágós rész a szoti csúcspontja, ahol a főhős erőt gyűjt a véres bosszúhoz

amúgy ezek szerint nem játszottál az 1-2 résszel
mert a játék lényege a bullettime, időlassítás na meg a painkillerek, én nem álltam volna neki úgy végigtolni a 3. részt hogy nem játszottam az előző 2 résszel, mivel azokra épül sok CLUE és sztori, na meg pár jelenet is a játékban /temető. és a bár/am időlassítás jó mert könnyebben cálzol, és látványosabb tőle a játék, látod a körülötted elsuhanó skullókat, meg ahogy behatol a test bármely részébe és ahogy azt elhagyja
állatGamestar azt hozta fel negatív kritikaként hogy erőtlenek a karakterek, sztem kellően van mind1iknek szerepe és karaktere, és ha ezt hozzák fel kritikaként ill előnyként a remek sztorit akkor ez a kettő szvsz üti egymást...
én csakis a sok átvezető videót tudom felhozni, ill akkor nem ha minimum lett volna 20 óra játékidő ezekkel a filmekkel.. csináltam pár shotot a játékból, csak az a baj h retek lassú a sztim, és lassan tölti be őket.. de párat linkelet azértkomoly ahogy a Favela-t jellemezték.. nemtom figyeltétek e de még a kerítések tetején is üvegdarabok voltak bebetonozva hogy ne tudjanak átmászni rajta a bűnözők.. teljes gettófeeling, na meg a sok helyi lakos.. (nyomornegyedek és fényűző gazdagok)
nemsemmi ahogy a töltényhüvelyeket tolja magából a stukker, és pattannak ki oldalra picit füstölve
ill. az előző két részből megismert New York-i környezet, Laser beams
, ez a fedezékrendszer egyszerűen állat! erősen 18+ra lett kihegyezve 
nem is beszélve a kivégzésekről! a rendőrőrsön picit elszórakoztam a rakéta+bullet time kombóval, a gfx is irigylésre méltó! az is csúcs ahogy eltalálod és vonaglik, méghozzá ott ahol lövöd! az üveg törése is kibajó! nagyobb léptékben a jobb képek
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mert a játék lényege a bullettime, időlassítás na meg a painkillerek, én nem álltam volna neki úgy végigtolni a 3. részt hogy nem játszottam az előző 2 résszel, mivel azokra épül sok CLUE és sztori, na meg pár jelenet is a játékban /temető. és a bár/
állat