Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz Bjørgersson #312 üzenetére

a hajlevágós rész a szoti csúcspontja, ahol a főhős erőt gyűjt a véres bosszúhoz :DD
    amúgy ezek szerint nem játszottál az 1-2 résszel :D mert a játék lényege a bullettime, időlassítás na meg a painkillerek, én nem álltam volna neki úgy végigtolni a 3. részt hogy nem játszottam az előző 2 résszel, mivel azokra épül sok CLUE és sztori, na meg pár jelenet is a játékban /temető. és a bár/

am időlassítás jó mert könnyebben cálzol, és látványosabb tőle a játék, látod a körülötted elsuhanó skullókat, meg ahogy behatol a test bármely részébe és ahogy azt elhagyja :DDD állat

Gamestar azt hozta fel negatív kritikaként hogy erőtlenek a karakterek, sztem kellően van mind1iknek szerepe és karaktere, és ha ezt hozzák fel kritikaként ill előnyként a remek sztorit akkor ez a kettő szvsz üti egymást...
    én csakis a sok átvezető videót tudom felhozni, ill akkor nem ha minimum lett volna 20 óra játékidő ezekkel a filmekkel.. csináltam pár shotot a játékból, csak az a baj h retek lassú a sztim, és lassan tölti be őket.. de párat linkelet azért

komoly ahogy a Favela-t jellemezték.. nemtom figyeltétek e de még a kerítések tetején is üvegdarabok voltak bebetonozva hogy ne tudjanak átmászni rajta a bűnözők.. teljes gettófeeling, na meg a sok helyi lakos.. (nyomornegyedek és fényűző gazdagok)
    nemsemmi ahogy a töltényhüvelyeket tolja magából a stukker, és pattannak ki oldalra picit füstölve :)
    ill. az előző két részből megismert New York-i környezet, Laser beams :D, ez a fedezékrendszer egyszerűen állat! erősen 18+ra lett kihegyezve :)
    nem is beszélve a kivégzésekről! a rendőrőrsön picit elszórakoztam a rakéta+bullet time kombóval, a gfx is irigylésre méltó! az is csúcs ahogy eltalálod és vonaglik, méghozzá ott ahol lövöd! az üveg törése is kibajó! nagyobb léptékben a jobb képek :)

Új hozzászólás Aktív témák