- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
gondoltam leírom hogy múltkor hogy jártam a gysev vonaton.
Pécsett szálltam fel a vonatra, beszálltam a vagonba minden ablak be volt csukva úgy-e mert volt a vagonba klíma ( midea split ) oda ülök közel a klímához erre nézem ez nem hűt ha nem fűt...
Fogtam lehúztam az ablakot a p*csaba, mert volt a vagonba vagy 45°C-fok, elindult a vonat kicsit lehűlt a vagon végül is, de nem a klímától.Beért a Szigetvárra, erre csak valaki elkezd kiabálni a vonat mellet , kinézek erre látom hogy az egyik utas kiabál a kalauzzal mert nem tudta kinyitni az ajtót, és hogy így nem szabadna elindítani a szerelvényt, meg hogy meglehet b*szni a klímájukat, mondjuk ez teljesen igaz.
No beért a vonat az állomásra ahol lekellet szállnom, próbálom kinyitni az ajtót erre a pneumatika nyomja befele az ajtót, tehát becsukja, nem vagyok kis darab 190cm/95kg hát megértem kinyitni és leszállni mert a folyamat beakard csukódni, tehát gyakorlatilag oda csukot...
Mondjuk erről nem a kalauz tehet, de így elindítani egy szerelvényt...
Kb olyan szint mint ha én pillangózó ajtóval indulnék útra...Kimentem a vasútállómra, úgy-e akartam vissza utazni Pécsre, erre kijön a bakter és közli hogy késik a Pécs fele tartó vonat 50percet gondoltam k*rva jó, mivel már nem volt érdemes vissza mennem a nagymamámhoz mert mire vissza érek már indulhatok is vissza, mert messze lakik az állomástól, 50 percet csücsültem mire jött a vonat.
Felszálltam jön a kalauz mondom neki jegyet szeretnék Pécsig (úgy-e az állomásom megszűnt a jegyadás ezért a vonaton kell megvennem)
erre a kalauz; 50 percet várt és még fizetne a jegyért ? mondom nem tudok mit tenni muszáj.
kalauz; most nem érek rá jegyet adni, majd jön valaki más akkor vegyen attól.
Egész úton senkinek sem adott jegyet és nem is kérte el senkitől, ez a minimum ha már 50percet késett a vonat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla