- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- Fotók, videók mobillal
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Ez a máv egy annyira elfuserált valami, hogy ma van pofájuk úgy megoldani egy vonat késését, hogy mivel nem akarják, hogy még többet késsen, inkább az összes azon a vonalon haladó (mindkét irányba) vonatot 60 perc késéssel indítanak tovább.
Szeged-Békéscsaba vonal, ja és utolsó vonattal aki most beér, az már gyalogol, mert tömegközlekedésnek 10 után lőttek Szegeden, de Békéscsabán is...
szánalmas. Azt már félve említem meg, hogy ott ülnek Orosházán szegények és fűtés sincs.
Biztos meglincselném a kallert, még ha nem az ő hibája akkor is. -
ALI_G
veterán
válasz philoxenia #990 üzenetére
Késésekkel, kimaradásokkal közlekednek...
Szeged állomás nem fogad és nem indít járatokat ezek trógerek, remélem nem is kapnak fizetést cserébe...biztos olyan jól esne nekik karácsony előtt mint aki vonattal kénszerül utazni karácsony tájékán. -
ALI_G
veterán
valaki tudja véletlen, hogy holnap szolnok és békéscsaba között hogy járnak vonatok?
esetleg van értelme megkérdezni a máv-ot, vagy felesleges? -
ALI_G
veterán
eleve már csak buszban gondolkozom, na de ha 10x annyian akarnak jönni, az amúgy is mindig fullra lévő távolsági busszal, akkor hogy férünk majd fel? Komolyan volt olyan, hogy máv sztrájk nélkül nem fértem fel a buszra...ott sincs meg az elégséges szolgáltatás, pedig nem sztrájkolnak
-
ALI_G
veterán
lóf@szt a seggükbe, ha miattuk nem jutok haza miattuk, akkor széjjelkkkkkkkkk őket.
-
ALI_G
veterán
hol lehet panaszt tenni? Esetleg úgy, hogy eredmény is legyen?
Már sokadik alkalommal van az a szopás, hogy mennék Szegedre Békéscsabáról InterPicivel. Helyjegy olcsó rá, de nem áll meg annyi helyen mint a gyors vonat. 2-3 órával indulás előtt már nincs rá jegy, mert csak retkes 3 kocsit raknak rá. Eddig ha fél órával előtte mentem is volt jegy, most meg...
-
ALI_G
veterán
Na de várjatok. Én csak a Szeged-Békéscsaba; Szeged-Pest, Békéscsaba-Pest vonalakat használom. Ha Pestre akartam menni Békéscsabáról, akkor a keleti-be érkeztem, kivéve 1-2 alkalomtól, amikor is a nyugatiba vitt. Mostmeg csak a nyugatiba megy, és csak 1-2 megy a keletibe. De miért??? Nem látom az értelmét. Ha a keletiből akarok hazajutni, akkor át kell szálljak! Ez így förtelem. Nem is az idő lesz hoszabb időről időre, hanem még csak nem is onnan indul, ahonnan eddig. Ez így ratyi!....
Új hozzászólás Aktív témák
- i9 11900K
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 17.)
- Nokia N95 - független, nagyon szép, full doboz
- HP Pavilion X360 i7 10510u M.2 SSD Érintőképernyő , Ujjlenyomat olvasó
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest