- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Most a Honor 400 Prón a sor
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Ez a máv egy annyira elfuserált valami, hogy ma van pofájuk úgy megoldani egy vonat késését, hogy mivel nem akarják, hogy még többet késsen, inkább az összes azon a vonalon haladó (mindkét irányba) vonatot 60 perc késéssel indítanak tovább.
Szeged-Békéscsaba vonal, ja és utolsó vonattal aki most beér, az már gyalogol, mert tömegközlekedésnek 10 után lőttek Szegeden, de Békéscsabán is...
szánalmas. Azt már félve említem meg, hogy ott ülnek Orosházán szegények és fűtés sincs.
Biztos meglincselném a kallert, még ha nem az ő hibája akkor is. -
ALI_G
veterán
válasz
philoxenia #990 üzenetére
Késésekkel, kimaradásokkal közlekednek...
Szeged állomás nem fogad és nem indít járatokatezek trógerek, remélem nem is kapnak fizetést cserébe...biztos olyan jól esne nekik karácsony előtt mint aki vonattal kénszerül utazni karácsony tájékán.
-
ALI_G
veterán
valaki tudja véletlen, hogy holnap szolnok és békéscsaba között hogy járnak vonatok?
esetleg van értelme megkérdezni a máv-ot, vagy felesleges? -
ALI_G
veterán
eleve már csak buszban gondolkozom, na de ha 10x annyian akarnak jönni, az amúgy is mindig fullra lévő távolsági busszal, akkor hogy férünk majd fel? Komolyan volt olyan, hogy máv sztrájk nélkül nem fértem fel a buszra...ott sincs meg az elégséges szolgáltatás, pedig nem sztrájkolnak
-
ALI_G
veterán
lóf@szt a seggükbe, ha miattuk nem jutok haza miattuk, akkor széjjelkkkkkkkkk őket.
-
ALI_G
veterán
hol lehet panaszt tenni? Esetleg úgy, hogy eredmény is legyen?
Már sokadik alkalommal van az a szopás, hogy mennék Szegedre Békéscsabáról InterPicivel. Helyjegy olcsó rá, de nem áll meg annyi helyen mint a gyors vonat. 2-3 órával indulás előtt már nincs rá jegy, mert csak retkes 3 kocsit raknak rá. Eddig ha fél órával előtte mentem is volt jegy, most meg...
-
ALI_G
veterán
Na de várjatok. Én csak a Szeged-Békéscsaba; Szeged-Pest, Békéscsaba-Pest vonalakat használom. Ha Pestre akartam menni Békéscsabáról, akkor a keleti-be érkeztem, kivéve 1-2 alkalomtól, amikor is a nyugatiba vitt. Mostmeg csak a nyugatiba megy, és csak 1-2 megy a keletibe. De miért??? Nem látom az értelmét. Ha a keletiből akarok hazajutni, akkor át kell szálljak! Ez így förtelem. Nem is az idő lesz hoszabb időről időre, hanem még csak nem is onnan indul, ahonnan eddig. Ez így ratyi!....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Politika
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p10e
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest