- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
heihachi #954 üzenetére
Pedig látod mi van most is. Egyébként most példának itt van a BKV is. Ők is sztrájkolni akartak. De be lett tömve a pofájuk 40mrd forinttal.
Amit természetesen én, Te sőt az ország adózó állampolgárai fizettek ki.
Most komolyan. Mi közöm a BKV-hoz? Hol érdekel engem az, hogy egyszerűen annyira hülyék, hogy nem tudnak profitorientált céget csinálni a szemétdombból? És én fizetem ki az adóssága egy részét? Aki kifizeti a jegyet, bérletet stb. Akkor nem veszek jegyet én sem. Ha már az adómból adtam nekik pénzt az államon keresztül!
Tiszta szégyen ez is. Én tuti nem adtam volna nekik egy kurva fillért sem. Édekes, Londonban meg tudták oldani ezt a helyzetet. Ott a busz hátsó ajtaján nincs felszállás. Csak elöl. Ha nincs jegyed, veszel vagy leszállsz. Ha hátul szállsz fel, addig nem indul a busz amíg előre nem méssz és igazolod a jogosultságod az utazásra. Ennyire egyszerű.
De ugye a birka magyarok ezt nem tudják megcsinálni. Sőt, szerintem ezek ilyen direkt hülyék.
A MÁV-nál is beléptető rendszert kéne alkalmazni. Ha nem is szűnne meg 100%-ban a blicc, legalább csökkenne! -
Morris
veterán
válasz
heihachi #943 üzenetére
az igaz, de egy kocsivizsgáló, jegyvizsgáló, vezető jegyvizsgáló, forgalmi szolgálattevő kiképzése hónapokat vesz igénybe.
én például mozdonyvezetést tanulok. augusztusban kezdtem, de csak jövő decemberben kezdhetek el dolgozni. (és itt feltételeztem azt, hogy nem bukok meg semmiből).
ez 15 hónap.
sok ez. Gaskónak kéne elmenni a francba. Ő lázítja a "birka" népet. De szerintem ez hamarosan meg is fog történni, ugyanis a tavalyi bér nem megfelelő mértékű emelése miatt van/volt sztrájk idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest