- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Pedig látod mi van most is. Egyébként most példának itt van a BKV is. Ők is sztrájkolni akartak. De be lett tömve a pofájuk 40mrd forinttal.
Amit természetesen én, Te sőt az ország adózó állampolgárai fizettek ki.
Most komolyan. Mi közöm a BKV-hoz? Hol érdekel engem az, hogy egyszerűen annyira hülyék, hogy nem tudnak profitorientált céget csinálni a szemétdombból? És én fizetem ki az adóssága egy részét? Aki kifizeti a jegyet, bérletet stb. Akkor nem veszek jegyet én sem. Ha már az adómból adtam nekik pénzt az államon keresztül!
Tiszta szégyen ez is. Én tuti nem adtam volna nekik egy kurva fillért sem. Édekes, Londonban meg tudták oldani ezt a helyzetet. Ott a busz hátsó ajtaján nincs felszállás. Csak elöl. Ha nincs jegyed, veszel vagy leszállsz. Ha hátul szállsz fel, addig nem indul a busz amíg előre nem méssz és igazolod a jogosultságod az utazásra. Ennyire egyszerű.
De ugye a birka magyarok ezt nem tudják megcsinálni. Sőt, szerintem ezek ilyen direkt hülyék.
A MÁV-nál is beléptető rendszert kéne alkalmazni. Ha nem is szűnne meg 100%-ban a blicc, legalább csökkenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Objektívek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit természetesen én, Te sőt az ország adózó állampolgárai fizettek ki.