Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Jól esik panaszkodni. És szerintem nem lehet mindenbe beletörődni. Ott rontottam el, hogy nyáron voltam az Egyesült Királyságban. És ott többezer kilométert vonatoztam. Interrail rulez. Ki is használtam. Walestől skócia északi részéig bejártam az országot vonattal. Hát, az egy kicsit más szinvonal. Ott nem ''létrán'' mászol be a vonatba, mint nálunk, hanem a padló egy szintben van a peronnal. És gyorsak. Ha jól emlékszem, nincs felsővezeték sem, mert alul van. Tehát nem is tud leszakadni. Pécs Bp vonalon kéthavonta leszakad. Télen meg még gyakrabban.
UK-ben kulturált a vonat belseje, van saját konnektorod minden széknél, minden gombnyomásra működik, stb... Igaz, jóval drágább, viszont az ottani fizetésekhez viszonyítva nem az. Nah onnan hazajőve ki kellett nevetni azt, amit nálunk IC-nek hívnak. Egy vicc.
És miért nem tudják inkább megcsinálni a vasúti pályát? Tudom, nincs rá pénz. De semmire nincs, ráadásul úgyis nagy a veszteség. Akkor meg nem mindegy, újítanak, korszerűsítenek-e, vagy nem? Akkor meg is tehetnék már.
Remélem tényleg tesznek már valamit ezzel a szaros céggel, mert ez így nem emberhez méltó. Főleg, hogy a máv az utasokat leginkább krumpliszsákoknak tekinti, ő az úr, késhet akármennyit, minden felelősség az utasé.
Csütörtök reggel már csak 1. osztályra volt hely a péntek délutáni IC-re. És ez nem csak karácsony előtt van így. Persze nem szólnak külön, hogy elsőosztályra van hely, külön meg kell kérdezni. Persze van kivétel, Dombóváron a hölgy rendes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Router gondok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest