Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Jól esik panaszkodni. És szerintem nem lehet mindenbe beletörődni. Ott rontottam el, hogy nyáron voltam az Egyesült Királyságban. És ott többezer kilométert vonatoztam. Interrail rulez. Ki is használtam. Walestől skócia északi részéig bejártam az országot vonattal. Hát, az egy kicsit más szinvonal. Ott nem ''létrán'' mászol be a vonatba, mint nálunk, hanem a padló egy szintben van a peronnal. És gyorsak. Ha jól emlékszem, nincs felsővezeték sem, mert alul van. Tehát nem is tud leszakadni. Pécs Bp vonalon kéthavonta leszakad. Télen meg még gyakrabban.
UK-ben kulturált a vonat belseje, van saját konnektorod minden széknél, minden gombnyomásra működik, stb... Igaz, jóval drágább, viszont az ottani fizetésekhez viszonyítva nem az. Nah onnan hazajőve ki kellett nevetni azt, amit nálunk IC-nek hívnak. Egy vicc.
És miért nem tudják inkább megcsinálni a vasúti pályát? Tudom, nincs rá pénz. De semmire nincs, ráadásul úgyis nagy a veszteség. Akkor meg nem mindegy, újítanak, korszerűsítenek-e, vagy nem? Akkor meg is tehetnék már.
Remélem tényleg tesznek már valamit ezzel a szaros céggel, mert ez így nem emberhez méltó. Főleg, hogy a máv az utasokat leginkább krumpliszsákoknak tekinti, ő az úr, késhet akármennyit, minden felelősség az utasé.
Csütörtök reggel már csak 1. osztályra volt hely a péntek délutáni IC-re. És ez nem csak karácsony előtt van így. Persze nem szólnak külön, hogy elsőosztályra van hely, külön meg kell kérdezni. Persze van kivétel, Dombóváron a hölgy rendes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest