- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát ebbe nem mennék bele... majd alakul
!
Nem a pontszám a lényeg, hanem hogy élvezd... ha töltögetve jobb, akkor úgy, felőlem oké
! Mondtam, hogy custom avatarral játssz, így nem sokat látsz a játékból. Ismétlem, ott kezdődik, hogy keresni kezded "magad".
szerk: mindenre van ellenszer
!
-
HaaS
addikt
Talán 2010-ben írtam:
"Általános stratégia: találd meg a sajátodat. Ez egy hatalmas játék, gigászi mennyiségű lehetőséggel. Hallottam nagyon jó kombinációkról, ügyes húzásokról, olvastam rengeteg érdekes kommentet. Ami engem illet, szerintem egyetlen dolog fontos: hagyd el a mentegetéses-töltögetéses betegséget. Sokkal több sikerélményt ad a játék. Sokkal.Bármilyen faj+könyvkombóval lehet nyerni, de játékstílustól függően vannak "jobbak". Én spec a villámháború híve vagyok, és megidézett lényekkel operálok. Ennek megfelelően Runemaster + Artificer (általában Archmage-dzsel), hogy működjön a manaduplázás. (Tárgy kreálásnál a szükséges mana pont a fele a tárgy beolvasztási értékének.) Így még hardon is leszedhető legalább egy ellenfél azelőtt, mielőtt kiépítkezne. Könyvek általában kék-zöld-fehér, faj: elfek. Majdnem mindenre Magic Spirit a válaszom
! Próbáld ki egyszer ezt a kombót is! "
Alighanem ez az utóbbi volt az ábra...
szerk: nemtom, hard lehetett, az imposs már kényelmetlen nekem, Egon szerette úgy nyomni, én nem élveztem annyira
.
-
HaaS
addikt
Hehe, visszaolvastam... ez nagyon kemény
! Hahaha...
Találtam egy score-os képet is, nem tudom nekem mi volt a max, lehet hogy megvan még vhol a mentés...Annyit pofázunk a MoM-ról, hogy kénytelen leszek elővenni... pedig pooont most reseteltem egy másik játékban... hhh...
-
HaaS
addikt
Jó az az 1.31... 18 éves, de jó
! haha, emlékszem még az építgetős exploitra, milyen keményen kihasználtuk anno
!
Szerintem az eleje a legélvezetesebb, a közepe a munka... a vége meg sétagalopp, addigra már olyan táposak a hősök, hogy végigsöpörnek a térképen, oszt jóvan... hálistennek...
-
gandrus
tag
Most hallottam először erről a Worlds of Magicről. Érdekesnek tűnik. Egyébként volt pár hasonló próbálkozás az utóbbi években, csak sajnos több közülük cell shaded-es, úgyhogy nekem az már esélytelen, hogy kipróbáljam. Aztán van egy Warlock - Master of the Arcane is, az nem rossz, és hasonló az is (kivéve a csatát).
Az Age of Wonderssel kapcsolatban pedig, nem tudom, hogy tudsz-e róla, de készül az Age of Wonders 3!
-
HaaS
addikt
Hát én most látom előszor, hogy őszinte legyek, de tényleg jó.
Akkor már a megoldás is megvan, gondolom
! Mivel a Fire bolt az ranged attack, defense véd ellene, nem resistance.
szerk: én a Spellbookot olvasgattam folyton, az a méretes pdf, biztos megvan... régi már.
Tényleg, melyik verzióval játszol? Csak 1.31? -
HaaS
addikt
A charmed nem csak + resistance-t ad? Úgy értem, bármilyen mágia ellen?
A tűzgolyószerűségről jó lenne többet tudni... hogy mi is az, meg főleg, hogy mi varázsolta
!
szerk: lehet, hogy breath attack volt, vagy valami más, ami ellen nem resistance alapú a védelem...
szerk2: ha meg a térképen kapott az arcába, akkor érthető, mert csak csatában kapja meg a resistance bónuszt, most olvasom éppen.
-
HaaS
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest