- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Olyan regen volt, nem emlekszem pontosan, de mintha lennenek uj hosok, ha beut a szar van valasztasi lehetoseg, hogy enyhitsem a hatast es uj dungeonok jelennek meg egy ido utan. De lehet, hogy ez mind benne volt az eredetiben.
Azt figyeltem meg, ha keso ejszaka jatszom akkor kereken ejfelkor (UK time) a mentes korrupt lesz.
Meg csak 2szer fordult elo, de mar ez is 2vel tobb mint amennyit elvarok. -
HaaS
addikt
Nem a World of Magic a lényeg, hanem az Elemental
.
Az Elemental: WoM volt az első a sorban, érezhető volt a potenciál, de nem sikerült kiaknázni a lehetőségeket. Csodálatos volt azonban követni, ahogy fejlődött a játék az újabb patch-csekkel.
Aztán jött az Elemental: Fallen Enchantress (ingyen!), ami simán belopta magát a második helyre... (mondjuk nálam a WoM is ott volt anno, a bugok ellenére is....)Ezt a harmadikat még nem tudom (szintén igyen, szóval nagyon tetszik a hozzáállásuk), de várok még vele.
Egyébként szerintem beszéltünk az Elementálról anno, csak hát nem most volt. Jaja, ha cell shading, akkor már csak szar fantasy tbs lehet... akkor sem értettem, és bevallom most sem akarom
!
Nekem az Age of Wonders arra jó, hgy két-három óra szenvedés után elindítsam a MoM-ot, semmi másra, bocsánat az őszinte szavakért. Soha nem érdekelt a kampányos "legyártott" dögunalom, random map nélkül nekem ezek csak időhúzásra jók, mint pölö a HoMM is, pedig játszottam azt is. MoM-ban nincsenek határok, mindig tartogat valamit, akár ezek az Elemental játékok.
Warlock-kal én is elvoltam egy-két héten át... volt benne valami... -
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
Kalappal, gandrus!
Elementalt próbáltad?
-
HaaS
addikt
Na arról az mp3-gyűjteményről sem szívesen beszélgetnék... simán felszámozva, anélkül, hogy odaírták volna legalább, hogy mikor minek a hangja... ráadásul a címben szereplő számot is eltolták a fájlnévéhez képest. Gratula.
Még mindig tartom, hogy ezeknek a játékoknak rég a közösben kéne lenniük, nem tartom fairnek, hogy ennyi év után még pénzt kérjen érte akárki.
-
HaaS
addikt
!
A Black Windnél a "resist at -1" szerintem annyi, hogy mínusz eggyel dobja a rezisztet, azaz ha 4 keresztje van az egységnek, azaz 40% alap reziszt, akkor az -1 azaz hárommal számít (30%). Egy egységben a tagok külön-külön rezisztelnek.
A Pestilence-nél - ami tán unrestet is növel kettővel - pedig 1-10 között dob, ha nagyobb a populáció, mint ez a szám, akkor csökken a népesség eggyel. Tehát egy tíz fölötti város mindig bekapja a mínusz egyet.
Szerintem
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest