- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
Engem azért zavar a hype, mert a játék még évekre van (ha két hónappal megjelenés előtt lennénk, oké), ez meg egy nagy semmi. Amúgy az angara jelenléte szerintem eleve kizárja Shepard-ot, mert akkor inkább az Andromeda idősíkjában vagyunk. Már ha feltételezzük, hogy ez nem egy direkt beszopatás, bár ennek az Marvel a mestere, játékok nem tudom mennyire élnek mostanság ilyesmivel. Első gondolatom nekem is Liara volt. Az N7 badge nem zárja ki őt, a karakter nyilván nő, plusz g*cijól néz ki ez a ruha (már ami látszik belőle), túl elegáns egy embernek.
-
janos666
nagyúr
Ok. Lement a reklám, hova lett a videó? Fordítva működött a reklámblokkolóm?
-
nubreed
veterán
A teljesen kiherélt, kb. lélegeztető gépen tartott Bioware -től mit várunk? Nincsenek illúzióim.
-
L3zl13
nagyúr
Ez egy tipikus, "kéne valamit mutatni n7 napra, dobjatok össze valamit" video.
Semmi tartalom, vagy hint a játékra vonatkozóan. Lehet, hogy még mindig olyan képlékeny állapotban van a játék, hogy csak ennyire futotta.
Nem túl jó jel. -
[Prolixus]
addikt
"Óriási" nagy teaser. Zseni fanok a neten máris elkezdték a klikkvadász "elemzéseiket" felrakni tecsőre, hogy Shepard is coming back, confirmed. Miből? Mert a nőies figura egy N7-es kabátban lófrál? Más N7es emberke nem létezik? Liara nem kaphatott magára egy N7-es kabátot, akár? Lehet én öregedtem meg, de ezek a nagy semmien alapuló nagy találgatások már most fárasztanak.
Főleg azért is, mert nincs értelme felhájpolódni. Az a Bioware ami a régi kedvenceiket csinálta, már régen hamuvá égett és lehintették sóval. RIP Bioware.
-
wjbhbdux
veterán
Kijött a hosszabb video [link]
egy Warframe skin van rajta?
-
Televan74
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1 üzenetére
BG3 nem tudom hány évig készült, de tényleg szép munka lett. Én a megjelenés óta bele tettem 600+ órát. És még nincs vége.
Ebbe a teaser videóba meg semmi sincs, nem tudom mire izgultak rá az emberek. Mass Effect lesz, hogy jó dolgot tudnak kihozni belőle abban már kételkedem. Lehet én lepődőm meg majd a legjobban, de szerintem nem kell nagy csodára várni. A harmadik rész befejezése és annak megvalósítása, számomra az egyik legrosszabb pillanat amit valaha átéltem játékos éveim alatt.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Fitzgerald #1 üzenetére
Hát igen, nem kell várni erre, mint a messiásra. Teljesen átlagos game lesz 2-3 év múlva.
-
Fitzgerald
veterán
Mai BioWare egy szöget nem tudna már beverni. BG3 sikerét látva is már előre csillapították a kedélyeket a Dragon Age 4 kapcsán, hogy nehogymár igényes, jó játékra számítson a nagyérdemű, a BG3 is csak egy egyszeri anomália volt. Szóval tűkön ülve várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest