- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ki mondta hogy felfedezni mentek?
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.Amúgy nem mondtam, hogy tetszik is az ötletem.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fejhallgatós találkozó
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.