- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ki mondta hogy felfedezni mentek?
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.Amúgy nem mondtam, hogy tetszik is az ötletem.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Formula-1
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- XPEnology
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.