- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ki mondta hogy felfedezni mentek?
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.Amúgy nem mondtam, hogy tetszik is az ötletem.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Turbo Edition Eladó!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gainward RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix Eladó!
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elsősorban túlélni mentek. Pont azért, ha mégsem sikerülne legyőzni a Kaszásokat (és erre a játék végéig úgy egészen nagy esély volt), akkor valahol máshol, valamikor mégis túlélhessen a galaxis apraja nagyja tudása technológája. Nyilván valami baszott nagy hajó kellene egy ilyesmihez, de ezt én is írtam.
Eleve egy ilyen projektet elég nehéz lett volna titokban tartani, hallanunk kellett volna valamilyen formában. Csak ötleteltem, hogy milyen módon lehet továbbgörgetni az ismert dolgokat sok ezer fényévre meg ki tudja hány száz/ezer évvel később. Ez egy lehetséges variáció...egy potenciálisan gáz variáció.