Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Lehet. A tiszta adept meg tech profilomat ritkábban használom. Viszont hogy feltűnőbb lenne azt nehezemre esik elhinni. A korábbi részekben is szinte csak engem lőttek. Ettől már csak az a szint van lejjebb, amikor kizárólag csak engem lőnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#4911) xPraetoriaNx
Azt még nem volt alkalmam figyelni, hogy a lövéseik milyen gyengék. Nem szoktam én rájuk hagyni azt a bizniszt. A képességeik viszont tényleg elég erősek, legalábbis ilyen aránytalanságra utaló élményem már nekem is volt. Fiend életerejének 2/10-e még simán megvolt. Éppen hátráltam közben meg reload, aztán egyszercsak puff, meghalt. Nyilván én semmit nem csináltam vele. Valamelyik csapattárs végezte ki. Kb akkorát sebzett rajta, mint én egy kombóval...Én is néztem egyet, hogy mi a rákot használsz öreg, adjá belőle nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)