- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- A Razr 70 is előkerült
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Na bumm. Bár valahogy sejteni lehetett, hogy végül ez lesz, de titkon reménykedtem benne, hogy esetleg lehetünk majd krogannal, aszárival, turiánnal, szalariánnal, kvariánnal, vagy batáriaival... de akkor ennek már lőttek.

Pedig mekkora flash lehetett volna, ha az adott faj anyabolygóján játszódna az első küldetéssorozat, hasonlóan, mint a Dragon Age: Origins esetében az eredettörténetek. Nem kellett volna túlbonyolítani, szimplán csak egy bevezetővel is megelégedtünk volna - egy tutoriallal, ahol megismerhetjük az adott faj képességeit és kultúráját.
Kövezzetek meg, de én unom már ezt a nagy emberközpontúságot. Miért kell mindenhol az embereket erőltetni? Ja, tudom már! Valószínűleg a galaxisban mi vagyunk az egyetlenek, ahol a homoszexualitás ennyire elfogadott.
Lehet, hogy a BioWare annyira szereti ezt a témát (Lásd a Dragon Age és Mass Effect esetében is a meleg románc lehetőségét), hogy már az aszárik szaporodása sem volt elég a kellő "szabadságérzet" biztosítására a játékosok számára? 
Pedig attól még lehetnének emberrel azok, akik mindenáron homokozni szeretnének, úgyhogy ezt sem hiszem. Nincs ötletem, miért nem lehetünk más fajjal is? Adott egy részletesen kidolgozott univerzum, kellő mennyiségű háttéranyaggal és idegen kultúrákkal, miért nem lehet jobban megismerni őket egy erre épülő játékban? Vagy már annyira leegyszerűsítik, hogy csak lövöldözni kelljen benne? Nem értem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Spórolós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen autót vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 7 255U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet, hogy a BioWare annyira szereti ezt a témát (Lásd a Dragon Age és Mass Effect esetében is a meleg románc lehetőségét), hogy már az aszárik szaporodása sem volt elég a kellő "szabadságérzet" biztosítására a játékosok számára?