- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Viszont szerintem ami sokkal jobb, az az, hogy a Paragon/Renegade pontokat egy skalan meri, nem kulon skala van hozzajuk. Igy, ha peldaul a paragon karaktereddel valamit rosszalkodsz, akkor szepen lejjebb megy a csuszka a renegade iranyba, nem ugy, mint a ME1-2-ben, hogy kapsz egy adag renegade pontot is, oszt jovan. Mint a KOTOR-ban a lightside-darkside dolog. Logikusabb is szvsz.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
Wizard of Oz #814 üzenetére
Most mar viszont csak arra vagyok kivancsi, hogy az Adrenaline Rush-t hogyan fogjak megoldani multiban
-
tiv83us
veterán
Mas. Kivancsi vagyok mi lesz a scannelessel, makozassal, firewalkerrel, mert nem tartoztak a kedvenceim koze. A scanneles eleinte meg kicsit szorakoztato volt, de hosszutavon kurvara faraszto. Azt mar tudjuk, hogy a fegyverek es a karakterek upgradelese az vegre igazi RPG stilusban fog zajlani, remelem megoldjak a fenti kerdest is.
-
tiv83us
veterán
Mirandat meg nem lattam egy trailerben/teaserban/leaked betaban/artworkon sem, remelem vele osszeakadok, hiszen o a "partnerem"
Egyebkent az eddig kiadot videokbol egyertelmuen kiderul, hogy nem igy lesz, mint az 1-2-ben, hogy lesz 6-12 ember es kivalasztod, hogy melyik missziora kit viszel, itt szerintem helyszinenkent fog valtozni, hogy melyik karakterek harcolnak majd az oldaladon. Ez szerintem jo megoldas.
Ez pedig kifejezetten biztato -
tiv83us
veterán
Raneztem erre a rajongoi oldalra, en ertekelem a lelkesedest, de szerintem egy ilyen kaliberu jatek egy joval minosegibb oldalt erdemelne. Kivancsisagbol tallozgattam egy kicsit es csak egy linkre kattintottam ra, ugy hazavagott valami hibauzenettel, mint a huzat.
Na mindegy, csak megjegyeztem. /Volt mar regebben is egy hasonlo probalkozas, sajnos az is a 0 es a -1 szinvonal kozt mozgott, de hat ez van./
Hala az egnek nekunk rajongoknak van egy ilyenunk. -
tiv83us
veterán
Chuck Norris kilep a kunyhojabol, majd beszol, hogy "I am your salvation through destruction!", majd begyujti a reapereket a texasi kertjebe es csinal beloluk egy hatalmas Chuckbingert.
-
tiv83us
veterán
Amugy Boldog Uj Evet kivanok elore is minden Mass Effect rajongonak!!
[link] -
tiv83us
veterán
Ne fussunk elore ennyire, par het es ha kijon a demo, majd tobbet tudunk. Szerintem jol meg fogjak oldani a multi beleepiteset a tortenetbe, szerintem ez volt az egyik fo ok, hogy 3-4 honappal elhalasztottak a megjelenest. /Emlekszunk eredetileg 2011 november-decemberre volt kituzve es akkor meg szo nem volt multirol/.
Egyeni velemeny: engem a multi nem nagyon izgat, addig amig a single campaign odab@sz
-
tiv83us
veterán
válasz
Apollyon #574 üzenetére
"Nem sajnáltad akkor az időt..."
Igen, mert ha megcsinalod a mellekuldeteseket, talalkozol olyan fazonokkal, akik majd feltunnek a ME2-3-ban is es lehet veluk interaktivkodni
Pl Helena Blake is feltunik a ME2-ben az Afterlife-ban...stb. Szoval megeri.MaleShep: Raadasul olyan annoying kanadai akcentussal beszel, egyszeruen nem birom elviselni.
Jennifer Hale (femshep hangja) is kanadai, de o legalabb egy kepzett voice actor, a KOTOR-ban is kurvajol adta a hangot Bastillanak (ott britt akcentust hasznalt) , a GoW3-ban is feltunt es a ME sorozatban is szuperul nyomatja ameriikai akcentussal. Illik nagyon hozza a szerep.
Nem hiaba femshep a fo karakterem. -
tiv83us
veterán
En tegnap-tegnap elott toltam vegig insane-en az OSSZES mellekkuldetessel egyutt (ropke 32 ora volt
), hogy legyen a ME3-ra egy ferfi renegade karakterem is, akinel a council meghal es Ashley-t dugja, nem Liarat. Ma jon a ME2.
A paragon karakterem egyebkent egy no, jobban szeretek novel lenni, mert nem birom elviselni a ferfi Shepard szinkron hangjat. Meg egy ilyen kemeny csinos no, aki megmenti a galaxist valahogy "felizgat" -
tiv83us
veterán
válasz
olymind1 #512 üzenetére
Az egyertelmuen latszik, hogy ez egy Reaper "junior", ha netan megnezted ezt a videot, itt latszik, hogy az igazi nagyfiuk akik eloszor erkeznek a foldre, nem tokolnek/tokolnonenek Thresher Maw-kkal sokat. 13:00-nal jon be a kepbe es le is kap az egrol egy pillanat alatt egy kurva nagy alliance cirkalot...
-
tiv83us
veterán
Thresher Maw az "eredeti" neve. Remelem nem gond, hogy en Tuchankan ot is csunyan helyben hagytam Grunt loyality kuldetesenel...
-
tiv83us
veterán
Egy feloras in-game video a leakelt betabol, hatalmas spoilereket tartalmaz (szerintem annyira nem, en megneztem), ha valakit erdekel, akkor enjoy.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Archanon #266 üzenetére
Dehat az a tunemeny, ami elojon az egyik videoban a foldbol az is egy "elo reaper", oszt olyan kis ivan gyeprefos, gepagyuval lovoldozni ra...Hat elegge szegyenletes...
Aztat akartam, hogy 2km-es, fakken melyhangu reaperek b*sszal szet a foldet es kozben 1500 iranybol inzultaljanak, hogy mekkora senki vagyok es doglesszek ki a fel galaxist, vagy valami. De itt lepeget ez a ize...
Na mindegy, ettol meg lehet jo -
tiv83us
veterán
Nem akarok ugy hangozni, mint egy hulye furdospicsa, de nem tetszenek ezek a mini-reaperek...
En ugy akarom, ahogy az elozo reszekben be voltak allitva, k*rva nagyok, mely es okoskodo hangzassal, szinte serthetetlenek. Nem kis foldon toporgo reaperekkel akarok harcolni es foleg nem gepagyuval.
Hozzak elem Harbingert egy-az-egyben, oszt lejatszuk valahogy, ne ilyen kis larvakat -
tiv83us
veterán
Na, ha minden igaz, ma latunk egy kis ingame videot az E3-rol.
-
tiv83us
veterán
válasz
WonderCSabo #251 üzenetére
Marmint en is csak "assumingolok", a kepek alapjan, hogy a Batarian bolygokkal kezdik a party-t, ott leszorjak a foldi team-eket, krealnak egy batarian husk hadsereget, aztan irany a Fold. /Szerintem a titokzatos sniper a trailerben egy batarian huskot kap le/ Ez csak az en agyam szulemenye, szerintem igy lesz valahogy. De ha nem, ha tevedtem
Holnap egyebken kidobjak az elso videot a demorol, remelem nem valami fel perces FIFA 12 trailer szeruseg lesz, hanem actual gameplay
Viszont az mostmar kiderult szamomra, hogy Harbinger vagy a Reaper vezeto/mastermind vagy valami nagy gore a Reaperek kozt es nem "csak" egy vanguard, akit izekre szedtunk az Alliance flottaval. Mondjuk Sovereign is megtette a maga kis damage-et, meg mindig dolgoznak a keeperek a szetk*rt Citadelen, dehat what can you do
Harbinger inkabb a puppet muster, aki a hatterbol iranyitja a torteneseket es annyira sem tart, hogy infot csereljen veled, mint Sovereign Virmire-on, csak elmondja, hogy hiaba vered a segged a foldhoz, ugyis jovunk es veged lesz, mint a Twin Peaks-nek baze -
tiv83us
veterán
válasz
WonderCSabo #242 üzenetére
Mert a batarian rendszerbe erkeztek volna az Alpha Relay-en keresztul az Arrival DLC-ben, gondolom igy is oda fognak becsusszani legeloszor, valszeg az esik hozzajuk a legkozelebb, meg ha az Alpha Relay el is pusztult, FTL vagy annal gyorsabb sebesseggel napok/hetek alatt eljuthatnak egy masik relay-hez, ahonnan barhova eljuthatnak.
A dragon's teeth elozor Eden Prime-on tunt fel, amire az embereket karoba huztak es huskok valtak beloluk, gondolom remlik. Mint utolag kiderult, az is reaper technologia volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest