- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én is untam már sokszor, hogy keringek a homokozóban, és szidtam őket, mikor a 85˙-os lejtőkre kellett felmászni, vagy kerülni egy félvilág-nyit.
De ez a mostani ásvány-scannelés sokkal rosszabb, egyenesen idegölő (nem csak néha kellemetlen, már az első pár bolygó után meguntam). A mékóban talán még párbeszédeket is levágtak a bennülő csapattársak. (Igen, a lifteket is hiányolom így, hogy ilyen lassan tölt be.
)Azzal békülnék még ki, ha EDI úgy elő-scanelne, hogy nagyjából bejelölgeti azokat a területeket, ahova érdemes bökni, és akkor csak az lenne a lottó, hogy ott épp milyen nyersanyag van, vagy a nyersanyag szerint szín-kódolt lenne, és a mennyiség lenne lottó, netán 3D-ben érzékeltetné a saccolt mennyiséget is (ugyan is ezt is fel tudja becsülni, mikor osztályoz, hogy rich-deplated..).
(#794) ForRedGlory - Első dolgom volt, hogy felülírtam az intro videókat üres fileokkal.
Először viszont nagyot röhögtem, azt hittem a történetmesélős videókat lőtted ki módszeresen.
(#795) _ak_ - Elsőt én is sotival toltam. Jókat küldtünk, mikor Tali és én is tüzes lőszerrel pumpáltunk, miközben Wrex sorozott, és biotikázott (és én is küldtem néha valamit harci adapteus révén, bár sokszor lusta voltam) És most a 2. részben szinte végig az SMG szerű valamit használtam (a sorozatlövő gépfegyvert, de nem a nagyot, nem emlékszem mi a neve...)
(#836) ollie - Kérdezzen meg egy hivatásos Alien-biológust?

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)