- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Én a heavy charge-ot választottam, de nem voltam teljesen megelégedve azzal, az area valószínűleg jobb választás lett volna.
Shoti helyett meg rászoktam inkább az smg-re. Kellemes hatótávja volt, sorozatokban egész pontosan lehetett lőni, de ha netán többen közeledtek, akkor még a folyamatos tűz miatti nagy szórás is jól jött, ha meg vmi nagyon közel jött vagy chargeoltam, akkor inkább meeleztem, feltéve persze ha nem volt már barrier meg armor vagy egyedül volt az áldozatom.szerk.: tehát gyakorlatilag én arra próbáltam meg rámenni, h egyesével, de hamar végzek az ellenfelekkel, de ez nem volt túl hatásos, mert sokszor egyszerűen szétszedtek, mire elértem a 3-4-ik ellenfelet. Arra számítottam, h nagyobb healt és pajzs jól meg fog védeni, de igazából nem is éreztem meg annyira, h majdnem duplázódott az életem meg a pajzsom.
2-jára inkább egy Infiltrator-ral fogom megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- 27% Samsung Odyssey G5 S27FG506SU OLED Monitor !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest