- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- VoLTE/VoWiFi
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
SPOILER
Annyi tenyezoje van ezeknek, es annyi verziot hallottam mar, hogy regen elvesztettem a fonalat

Amiben biztos vagyok, ha elso korben Miranda vezet, loyal, es Legion a tech aki szinten Loyal, akkor tulelik. Es ha masodik korben is Miranda vezet loyalisan, akkor azt is tuleli.
Ha pedig Samara loyal es vele mesz meg 2 loyal tarsaddal a buborekban, akkor is tuleli mindenki. Ezek szerint Jack is mehet ha loyal.
Az is tuti, hogy ha Samara nem loyal es o nyomja a field-et, akkor is meghal valaki, mindegy kiket viszel.
Ezen kivul semmiben nem vagyok teljesen biztos
Thane-t probaltam meg buborekra ( szinten loyal ), de elfaradt, es a vegen elkaptak Legion-t ( miutan bementunk az ajton, o hatramaradt es felkaptak a bogarkak ).
A vegen csak loyal emberekkel mentem mindig, sosem halt meg egyik sem, de nem probaltam vegig mindet, lehet hogy van, aki meghal.Ha a hajon nincs kifejlesztve a kinetic shield, akkor is random mod halnak meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest