Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Hmm. És mond még valami érdekeset? Én kérdeztem őt a páncéldarabkáról, és utána még valamiről (már nem emlékszem, csak arra, hogy az is valamiféle Separd személye felé irányuló vonzalmat próbált feltárni a Geth oldaláról -> már tényleg csak az kéne, hogy következő részben vele is össze lehessen feküdni, mint az alábbi poén-lista írta
), aztán ott asszem kifújt.
Nekem sem hullott emberem úgy, hogy Legio küldetése után még ellátogattam a fellegvárba, hátha tudnának nekem legénységet kölcsönözni, vagy dobni valami más supportot a nagy harcra, de persze semmi új válaszopciók nem nyíltak meg az ex-admirálisnál, még a játék után sem gratulál, csak ugyan arról fecseg.
Még egy dolog jut erről eszembe:
Ti kifaggattátok EDI-t és Joker-t a plátói kapcsolatukról?
Az lenne az igazi poén, ha a következő részben beköszönnének a Cylon-ok is.
Vagyis EDI kapna egy avatar-t, mint mondjuk az Andromédában is kapott a hajó AI-ja egy android testet, és ha már Tricia Helfer a szinkronhangja, aki amúgy is játszott már Cylon-t, akkor miért ne hasonlítana épp rá, és boldogítaná ott Joker-t, vagy a végén akár Separd-ot is...?
(#754) gyuromoj
a rejtőző fickónak.(amugy a fickó nem egy Kaszás?!
Jujj, ezen mekkorát röhögtem. Hogy lenne már reaper? Ő egy vérbeli jobb(-szélső) beállítottságú "üzlet"ember, a sci-fi világában egyféle "keresztapa". Ha reaper lenne, akkor miért lenne ennyire beszarva, hogy pucold ki neki az állomást, és add át neki? Egy lázadó reaper, akit megfosztottak a technológiai tudása javától? Vagy hogy?
Van egy mű-szeme, és egy igen erős karizmája (+ gondolom valami indulótőke is az ölébe hullott régen, felteszem közel állt a politikához már azelőtt, hogy kinőtte magát cerberus vezérré), és kész. Illetve szerintem már az egész teste ~80-90% szintetikus (olyasmi, mint egy terminátor), azért nem parázik a láncdohányzástól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- World of Warships
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), aztán ott asszem kifújt.