Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
Na most már teljesen kikészít ez a játék. Anno mikor megvettem elsőre végigtoltam úgy hogy nem halt meg senki, de azok a mentések már nincsenek meg sajnos. Na most hogy közeledik a 3. rész újra neki álltam a játéknak.
1. Próbálkozás: Csillagvadász fokozatom végigtolom Miranda - Jack konfliktust nem tudtam pontok hiányában megoldani így Jack lojalitása ugrott, viszont a végén így is életben maradt a legénységgel ellentétben, mivel túl későn mentem értük.
2. Próbálkozás: Őrület fokozaton végigtolom Miranda - Jack konfliktus itt is bukta pontok hiányában a legénység megmenekül azonban Jack megmurdel a végén.
3. Próbálkozás: Gondoltam váltok könnyebb fokozatra (kevesebb pont kell a konfliktokra meg már az egésztől úgy elment a kedvem valahogy. 3.végigjátszás egymás után már kicsit sok volt) Na mind 1 nekigyürkőztem mindenki lojális, hajó csúcsra járatva kelek át a relén.
A végén Mordin ott marad annak ellenére hogy lojális. Gondoltam oké találkoztam már ezzel megy vissza a túlélőkkel. Mordin beér, veszteség nincs jó is volna minden a végén ott marad Tali (Légióval való konfliktus sikerült rendezni teszem hozzá).Pár mellékinformáció: Mind 3 végigjátszásnál a következő volt a felállás. Tali megy a szellőzőbe, Miranda vezeti a második csoportot, velem meg jön Garrus és Baka, Mordin vissza a túlélőkkel.
Következő részben Samara csinálja a biotikus pajzsot, Miranda vezeti ismételten a másik csapatot és ugyan úgy Garrus és Baka jön velem. A végén szintén Garrus, Baka felállás Collector Base minden esetben puszutulásra ítélve. A hajó minden esetben fel volt fejlesztve maximumra a csapattársak is megkaptak mindent, az összes párbeszédet lenyomtam velük. Teljesen tanácstalan vagyok mostmár, mert valaki mindig megpusztul a végén akkor is ha mindenki lojális meg minden. Tippeknek, tanácsoknak örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 (98 HÓNAP GARANCIA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest