- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
Na most már teljesen kikészít ez a játék. Anno mikor megvettem elsőre végigtoltam úgy hogy nem halt meg senki, de azok a mentések már nincsenek meg sajnos. Na most hogy közeledik a 3. rész újra neki álltam a játéknak.
1. Próbálkozás: Csillagvadász fokozatom végigtolom Miranda - Jack konfliktust nem tudtam pontok hiányában megoldani így Jack lojalitása ugrott, viszont a végén így is életben maradt a legénységgel ellentétben, mivel túl későn mentem értük.
2. Próbálkozás: Őrület fokozaton végigtolom Miranda - Jack konfliktus itt is bukta pontok hiányában a legénység megmenekül azonban Jack megmurdel a végén.
3. Próbálkozás: Gondoltam váltok könnyebb fokozatra (kevesebb pont kell a konfliktokra meg már az egésztől úgy elment a kedvem valahogy. 3.végigjátszás egymás után már kicsit sok volt) Na mind 1 nekigyürkőztem mindenki lojális, hajó csúcsra járatva kelek át a relén.
A végén Mordin ott marad annak ellenére hogy lojális. Gondoltam oké találkoztam már ezzel megy vissza a túlélőkkel. Mordin beér, veszteség nincs jó is volna minden a végén ott marad Tali (Légióval való konfliktus sikerült rendezni teszem hozzá).Pár mellékinformáció: Mind 3 végigjátszásnál a következő volt a felállás. Tali megy a szellőzőbe, Miranda vezeti a második csoportot, velem meg jön Garrus és Baka, Mordin vissza a túlélőkkel.
Következő részben Samara csinálja a biotikus pajzsot, Miranda vezeti ismételten a másik csapatot és ugyan úgy Garrus és Baka jön velem. A végén szintén Garrus, Baka felállás Collector Base minden esetben puszutulásra ítélve. A hajó minden esetben fel volt fejlesztve maximumra a csapattársak is megkaptak mindent, az összes párbeszédet lenyomtam velük. Teljesen tanácstalan vagyok mostmár, mert valaki mindig megpusztul a végén akkor is ha mindenki lojális meg minden. Tippeknek, tanácsoknak örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest