- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
Na most már teljesen kikészít ez a játék. Anno mikor megvettem elsőre végigtoltam úgy hogy nem halt meg senki, de azok a mentések már nincsenek meg sajnos. Na most hogy közeledik a 3. rész újra neki álltam a játéknak.
1. Próbálkozás: Csillagvadász fokozatom végigtolom Miranda - Jack konfliktust nem tudtam pontok hiányában megoldani így Jack lojalitása ugrott, viszont a végén így is életben maradt a legénységgel ellentétben, mivel túl későn mentem értük.
2. Próbálkozás: Őrület fokozaton végigtolom Miranda - Jack konfliktus itt is bukta pontok hiányában a legénység megmenekül azonban Jack megmurdel a végén.
3. Próbálkozás: Gondoltam váltok könnyebb fokozatra (kevesebb pont kell a konfliktokra meg már az egésztől úgy elment a kedvem valahogy. 3.végigjátszás egymás után már kicsit sok volt) Na mind 1 nekigyürkőztem mindenki lojális, hajó csúcsra járatva kelek át a relén.
A végén Mordin ott marad annak ellenére hogy lojális. Gondoltam oké találkoztam már ezzel megy vissza a túlélőkkel. Mordin beér, veszteség nincs jó is volna minden a végén ott marad Tali (Légióval való konfliktus sikerült rendezni teszem hozzá).Pár mellékinformáció: Mind 3 végigjátszásnál a következő volt a felállás. Tali megy a szellőzőbe, Miranda vezeti a második csoportot, velem meg jön Garrus és Baka, Mordin vissza a túlélőkkel.
Következő részben Samara csinálja a biotikus pajzsot, Miranda vezeti ismételten a másik csapatot és ugyan úgy Garrus és Baka jön velem. A végén szintén Garrus, Baka felállás Collector Base minden esetben puszutulásra ítélve. A hajó minden esetben fel volt fejlesztve maximumra a csapattársak is megkaptak mindent, az összes párbeszédet lenyomtam velük. Teljesen tanácstalan vagyok mostmár, mert valaki mindig megpusztul a végén akkor is ha mindenki lojális meg minden. Tippeknek, tanácsoknak örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba