Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chabe89

addikt

Na most már teljesen kikészít ez a játék. Anno mikor megvettem elsőre végigtoltam úgy hogy nem halt meg senki, de azok a mentések már nincsenek meg sajnos. Na most hogy közeledik a 3. rész újra neki álltam a játéknak.
    1. Próbálkozás: Csillagvadász fokozatom végigtolom Miranda - Jack konfliktust nem tudtam pontok hiányában megoldani így Jack lojalitása ugrott, viszont a végén így is életben maradt a legénységgel ellentétben, mivel túl későn mentem értük.
    2. Próbálkozás: Őrület fokozaton végigtolom Miranda - Jack konfliktus itt is bukta pontok hiányában a legénység megmenekül azonban Jack megmurdel a végén.
    3. Próbálkozás: Gondoltam váltok könnyebb fokozatra (kevesebb pont kell a konfliktokra meg már az egésztől úgy elment a kedvem valahogy. 3.végigjátszás egymás után már kicsit sok volt) Na mind 1 nekigyürkőztem mindenki lojális, hajó csúcsra járatva kelek át a relén.
    A végén Mordin ott marad annak ellenére hogy lojális. Gondoltam oké találkoztam már ezzel megy vissza a túlélőkkel. Mordin beér, veszteség nincs jó is volna minden a végén ott marad Tali (Légióval való konfliktus sikerült rendezni teszem hozzá).

Pár mellékinformáció: Mind 3 végigjátszásnál a következő volt a felállás. Tali megy a szellőzőbe, Miranda vezeti a második csoportot, velem meg jön Garrus és Baka, Mordin vissza a túlélőkkel.
    Következő részben Samara csinálja a biotikus pajzsot, Miranda vezeti ismételten a másik csapatot és ugyan úgy Garrus és Baka jön velem. A végén szintén Garrus, Baka felállás Collector Base minden esetben puszutulásra ítélve. A hajó minden esetben fel volt fejlesztve maximumra a csapattársak is megkaptak mindent, az összes párbeszédet lenyomtam velük. Teljesen tanácstalan vagyok mostmár, mert valaki mindig megpusztul a végén akkor is ha mindenki lojális meg minden. Tippeknek, tanácsoknak örülnék. :)

Új hozzászólás Aktív témák