Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

SPOILER
    A rohadt életbe, rákerestem google-el, és:
    Morinth is a romance option, but mating with her is fatal and will end the game.
    Pedig biztosra vettem, hogy bezsebelhetek vele egy újabb "túlélte a lehetetlent" skalpot (a "mégsem halhat meg a főhős a második rész vége előtt, ha még 3. rész is lesz" alapon, ha ezt tudom, akkor megtartom az anyját, mert most még dumálgatni sem tudok vele (és ezek szerint ugye dugni sem érdemes), össze-vissz 2 témáról beszéltünk röviden, és kifújt. :P
    Pedig még benne volt reményem, hogy őt nem zavarja majd, hogy Talinak is elígérkeztem, hanem alkotunk néha valamit a szobájában, csak úgy küldetések közt "titokban".
    Az meg már erősen nevetséges, hogy még Jack-et is zavarja Tali (még Mirandát csak-csak megértem ez ügyben, de őt miért érdekli, hogy halkan kéne csinálni, hogy ne hallják meg 1 szinttel felettünk, az már csak karakterrombolás. Féltek a készítők, hogy mire jut ennek kapcsán a saját házastársuk/élettársuk, ha ilyeneket megengednek a játékaikban, vagy mi? :)) ).

Ez a morint dolog viszont felerősíti a félelmem, ami megfordult már a fejemben, vagyis hogy elképzelhető, hogy tehetünk olyat a második (vagy talán már az első) rész során, ami kihatással lesz a végkifejletre (akár drámai módon, és olyasmi, amiről nem is gondoltuk volna). Még jó, hogy két tök eltérő karakterem is van az első részből, és ha lesz időm, itt továbbvihetem mindkettőt. (bár a másodikkal chetelni fogok, többé nem bányászok ki egy deka palládiumot sem ;])

Új hozzászólás Aktív témák