Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
A rohadt életbe, rákerestem google-el, és:
Morinth is a romance option, but mating with her is fatal and will end the game.
Pedig biztosra vettem, hogy bezsebelhetek vele egy újabb "túlélte a lehetetlent" skalpot (a "mégsem halhat meg a főhős a második rész vége előtt, ha még 3. rész is lesz" alapon, ha ezt tudom, akkor megtartom az anyját, mert most még dumálgatni sem tudok vele (és ezek szerint ugye dugni sem érdemes), össze-vissz 2 témáról beszéltünk röviden, és kifújt.
Pedig még benne volt reményem, hogy őt nem zavarja majd, hogy Talinak is elígérkeztem, hanem alkotunk néha valamit a szobájában, csak úgy küldetések közt "titokban".
Az meg már erősen nevetséges, hogy még Jack-et is zavarja Tali (még Mirandát csak-csak megértem ez ügyben, de őt miért érdekli, hogy halkan kéne csinálni, hogy ne hallják meg 1 szinttel felettünk, az már csak karakterrombolás. Féltek a készítők, hogy mire jut ennek kapcsán a saját házastársuk/élettársuk, ha ilyeneket megengednek a játékaikban, vagy mi?
).Ez a morint dolog viszont felerősíti a félelmem, ami megfordult már a fejemben, vagyis hogy elképzelhető, hogy tehetünk olyat a második (vagy talán már az első) rész során, ami kihatással lesz a végkifejletre (akár drámai módon, és olyasmi, amiről nem is gondoltuk volna). Még jó, hogy két tök eltérő karakterem is van az első részből, és ha lesz időm, itt továbbvihetem mindkettőt. (bár a másodikkal chetelni fogok, többé nem bányászok ki egy deka palládiumot sem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
)