Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

SPOILER
    Hát ez iszonyat poén volt, hogy ki lehetett cserélni az aszárit a lányára. Tényleg azt a hatást érték el, amit ígért az anyja a klub bejárata előtt, nagyon nagy volt a csábítás.
    Az első részből van egy példakép férfi és egy renegát női karakterem, most a férfival kezdtem, és eddig ügyeltem a karmájára, de ezt a poént nem tudtam kihagyni, hogy "frissítsem" az aszárimat. És az ilyenek csak dobnak rá egy lapáttal, hogy még Joker is megjegyezte, hogy "féltem hogy lecseréled a nőt", ahogy a hajópszichológus is észrevette, csak inkább nekem hitt, mint magának. :))
    De megérte, ki tudja lett-e volna időm ezt is 2x végigtolni még a nővel is, és ez sokkal izgalmasabb útitárs. Az eddigi ajánlatok közül az övé az a legizgalmasabb a sorban: túlélni őt, aki eddig mindenkit kinyírt az egyesülés során (remélem tényleg lehet majd ilyen orosz rulettet játszani, nem csak elültették a bogarat a gatyámban :D), aztán hogy kezdhetek valamit Talival (bár ebből gondolom úgysem lesz semmi, ahogy az első részben se lehetett, talán majd a 3.-ban kitaláltak már valamit, hogy ne kelljen ruházkodniuk otthon :DDD), majd pedig a génsebészettel tervezett barbi, és végül a tetkós izé.

Bocs, hogy csak ilyen hülyeségekről írok, de a főbb történeti szálról nem nagyon van még mit mondanom, már csak azért is, mert azzal nagyon lassan haladok még, a sidequesteket szoktam előrevenni, hogy aztán pörögjön a végéig.

Eldöntendő kérdés (spoileres indoklást nem kérek): A fellegvárba minél előbb, vagy minél később érdemes ellátogatni? Eddig valamiért kerültem. (Jó és rossz egyaránt történhet ott, akár megpróbálhatnak feltartóztatni, stb...)

Új hozzászólás Aktív témák