Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Hát ez iszonyat poén volt, hogy ki lehetett cserélni az aszárit a lányára. Tényleg azt a hatást érték el, amit ígért az anyja a klub bejárata előtt, nagyon nagy volt a csábítás.
Az első részből van egy példakép férfi és egy renegát női karakterem, most a férfival kezdtem, és eddig ügyeltem a karmájára, de ezt a poént nem tudtam kihagyni, hogy "frissítsem" az aszárimat. És az ilyenek csak dobnak rá egy lapáttal, hogy még Joker is megjegyezte, hogy "féltem hogy lecseréled a nőt", ahogy a hajópszichológus is észrevette, csak inkább nekem hitt, mint magának.
De megérte, ki tudja lett-e volna időm ezt is 2x végigtolni még a nővel is, és ez sokkal izgalmasabb útitárs. Az eddigi ajánlatok közül az övé az a legizgalmasabb a sorban: túlélni őt, aki eddig mindenkit kinyírt az egyesülés során (remélem tényleg lehet majd ilyen orosz rulettet játszani, nem csak elültették a bogarat a gatyámban
), aztán hogy kezdhetek valamit Talival (bár ebből gondolom úgysem lesz semmi, ahogy az első részben se lehetett, talán majd a 3.-ban kitaláltak már valamit, hogy ne kelljen ruházkodniuk otthon
), majd pedig a génsebészettel tervezett barbi, és végül a tetkós izé.Bocs, hogy csak ilyen hülyeségekről írok, de a főbb történeti szálról nem nagyon van még mit mondanom, már csak azért is, mert azzal nagyon lassan haladok még, a sidequesteket szoktam előrevenni, hogy aztán pörögjön a végéig.
Eldöntendő kérdés (spoileres indoklást nem kérek): A fellegvárba minél előbb, vagy minél később érdemes ellátogatni? Eddig valamiért kerültem. (Jó és rossz egyaránt történhet ott, akár megpróbálhatnak feltartóztatni, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), aztán hogy kezdhetek valamit Talival (bár ebből gondolom úgysem lesz semmi, ahogy az első részben se lehetett, talán majd a 3.-ban kitaláltak már valamit, hogy ne kelljen ruházkodniuk otthon
), majd pedig a génsebészettel tervezett barbi, és végül a tetkós izé.