- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
És próbáltál már AA-t erőltetni CCC-ből? Valamiért nem szimpi nekem, hogy átnevezzem az exe-t ut3.exe-re, mert akkor egy az egyben UE3-ként kezeli a driver, pedig belenyúkált a Bioware az angine-be itt-ott.
Kíváncsi vagyok hogy sikerül importálni az első rész mentéseit. Csak a karaktert importálja, vagy a szintet és a megszerzett "képességeket" is átszámolja?
Mert 2 mentésem is van, először egy férfival, másodjára pedig egy nővel játszottam végig, és a nővel minden apró kis mellékküldetést (és a bring down the sky dlc-t is) megcsináltam, így magasabb szintet ért el, mire végzett. (Inkább a férfit folytatnám - legalább is elsőre tuti
)(#150) Franklin - Ja, ilyet is hallani róla, hogy a reaper már nem pusztító, mint az első részben, szóval még erre is lusták voltak az új fordítók, hogy átnézzék az első részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)