Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
És próbáltál már AA-t erőltetni CCC-ből? Valamiért nem szimpi nekem, hogy átnevezzem az exe-t ut3.exe-re, mert akkor egy az egyben UE3-ként kezeli a driver, pedig belenyúkált a Bioware az angine-be itt-ott.
Kíváncsi vagyok hogy sikerül importálni az első rész mentéseit. Csak a karaktert importálja, vagy a szintet és a megszerzett "képességeket" is átszámolja?
Mert 2 mentésem is van, először egy férfival, másodjára pedig egy nővel játszottam végig, és a nővel minden apró kis mellékküldetést (és a bring down the sky dlc-t is) megcsináltam, így magasabb szintet ért el, mire végzett. (Inkább a férfit folytatnám - legalább is elsőre tuti
)(#150) Franklin - Ja, ilyet is hallani róla, hogy a reaper már nem pusztító, mint az első részben, szóval még erre is lusták voltak az új fordítók, hogy átnézzék az első részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)