- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
válasz
Derrewyn
üzenetére
Nekem paragonnal felajánlotta a választást - harc közben volt egy lehetoségem hogy kinek segítek).
Egyébként renegade oldalról sem tartanám logikusnak a fordulatot, lehetek akármilyen paraszt, a seggem inkébb védje valaki aki hűséget esküdött mint aki csak ki akarja szívni az agyam
De ha hozzáteszed hogy pont előtte buherált bele a fejedbe, akkor már felfoghatod úgy, hogy csak félig a saját döntésed, amit persze racionalizálsz a magad módján

Ami a mentést illeti: a Tanács sorsáról döntés után még tudsz menteni, csak arról nem, hogy ki legyen tanácstag, Anderson vagy Udina. Viszont erre rákérdeznek az elején, és valaki említette, hogy ha "rossz" választ ad, akkor az lesz az érvényes.
Én inkább azt nem értem hogy a hivatalos - azaz ha új karaktert indítasz - verzióban hogy lehet Udina a tanács tagja. Még az angol hivatalos fórumokon se láttam aki őt választotta volna, pláne ahogy az egész 1 alapján viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest