- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPOILER!
Egymás után 3x kell vele találkozni. Ha elején elhajtod asszem szimplán csak utálni fog. Ha megerősíted abban a hitében, hogy lehet Spectre, valamilyen formában - felesleges hősködés miatt - meg fogják ölni, de ha tapintatlanul lebeszéled róla, akkor meg - ha minden igaz - öngyilkos lesz. És persze lehet normálisan is lebeszélni a dologról, akkor meg feltűnik a második részben is.
Remélhetőleg jól emlékeztem a dolgokra.
-
Az első DLC egyben az 1.01-es patch is a magyar változathoz. Az 1.02-es patch itt van. A második - egyben már fizetős - DLC nem jelent meg magyarul, és jelenleg csak az EA store-ban lehet megvenni 5 eurós áron, de csak trükkel lehet feltenni a magyar ME-re, és értelemszerűen a DLC angol marad. Ráadásul mindenki azt mondja, hogy nem lett jó, ezért talán nem érdemes foglalkozni vele.
A DLC vajon elront-e valami kérdésre nem tudok egyértelműen válaszolni, hallottam jót is meg rosszat is róla. Nekem nem volt vele bajom, szerintem mindenképpen érdemes felrakni, mert jó lett.A második részben mindegy milyen verzióból töltesz be állást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest