Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
válasz
Bluegene
üzenetére
nem latom hol mondtam en olyat hogy hogy buntetlen leszek majd legyszives emeld ki
azt mondtam hogy akkor vagyok hajlando fizetni akarmiert is ha az "ellenszolgaltatas" amit kapok erte az megeries akkor megegyszer, peldaval (megprobalom erthetoen bar szerintem legutobb is az volt)
legutobbi jatek amin nagyon gondolkodtam az az Assassin's Creed volt, tenyleg nagyon jo jatek es szep a grafikaja, de 1 nap alatt vegigtoltam es nem ereztem ugy, hogy nekem ezt most meg kene vennem, bar az elejen nagyon gondolkodtam rajta egyszeri vegigjatszas utan kicsit csaoldtam, hogy "csak" ennyi, na most nem ez a helyzet mivel a jatekot ugyan mar vegigvittem megis aztmondom, hogy ezt marpedig megveszemsajnos ez igy tenyleg nem legalis, viszont ha nem probaltam volna ki nem biztos, hogy meg akarnam venni
mellesleg ha minden ilyen "illegalis" programomat osszeirnam tobbet kapnek mint egy pedofil...
tiv83us: gondoltam en is ra, de ha nincs ellen es csak lovoldozok is beakad...
Új hozzászólás Aktív témák

- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest