- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy."
Pontosan. Ha nem tudom kipróbálni, dobjak ki látatlanban egy tizest? Ki van zárva. Viszont ha jó, meg kell venni, különben elköszönhetünk a pc-s játétoktól. Már most is az a tendencia, hogy konzolra kiadják, bezsebelik a lóvét, aztán fél év múlva eltűrik a pc-s warezt.
A kiesett lóvéról meg annyi, hogy ha nem tudom kipróbálni, akkor tuti, hogy nem veszem meg, ha meg warezt megnézem, tetszik, megyek is a boltba.
A kiadók szempontjából a mass effecthez hasonló bújtatott védelmek a legjobbak, így azért fel lehet tornászni az eladásokat. Ezt érdekes módon még én is "korrektnek" tartom.A csóróságra már gáz hivatkozni, mert akkor jönnek az "autót sem lopsz ha nincs pénzed" érvek. Ha annyira nem tudsz mit csinálni, akkor vegyél könyvet antikváriumban, pár száz forint.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest