- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy."
Pontosan. Ha nem tudom kipróbálni, dobjak ki látatlanban egy tizest? Ki van zárva. Viszont ha jó, meg kell venni, különben elköszönhetünk a pc-s játétoktól. Már most is az a tendencia, hogy konzolra kiadják, bezsebelik a lóvét, aztán fél év múlva eltűrik a pc-s warezt.
A kiesett lóvéról meg annyi, hogy ha nem tudom kipróbálni, akkor tuti, hogy nem veszem meg, ha meg warezt megnézem, tetszik, megyek is a boltba.
A kiadók szempontjából a mass effecthez hasonló bújtatott védelmek a legjobbak, így azért fel lehet tornászni az eladásokat. Ezt érdekes módon még én is "korrektnek" tartom.A csóróságra már gáz hivatkozni, mert akkor jönnek az "autót sem lopsz ha nincs pénzed" érvek. Ha annyira nem tudsz mit csinálni, akkor vegyél könyvet antikváriumban, pár száz forint.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest