- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Már itt is folyik a vita a: Pogány Warezolók, meg az Angyali ellen-warezolók között. Jó lenne ha ezt a dolgot nem így fognátok fel. Nézzük:
Aki illegálisan letölt egy játékot az több okból is teheti (most Magyarországról van szó):
- Napi 8 óra munkával keres 65 ezer forintot, panelban él aminek a rezsi költsége 40-50 ezer forintra tud rúgni. És akkor marad 10-20 ezer forint ételre, tisztítószerre...stb. Nagy nehezen kispórol magának egy gépre valót, hogy szabad idejében ne csak a parkolót, vagy a Mónika show-t tudja bámulni. És igen. Ha megjelenik egy játék nem biztos hogy azonnal rohan a boltba és kiad érte 15-ezer forintot. Főleg ha az illető egyedül neveli a kiskorú gyerekét.
- Manapság a demó mint olyan csak a politikában van jelen Demo-krácia (most tessék nevetni
). A játékfejlesztők leszoktak róla hogy kipróbálható verzióval örvendeztessenek meg minket. Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy.Én ezt a két eshetőséget találom.
Azok akik nagyon az ellen tábort erősítik:
Félre értés ne essék én már vettem meg jó pár játékot. Itt figyel a polcomon jó néhány cím amit érdemesnek találtam a megvásárlásra (Eredeti AVP első rész 1500 forint volt
)
Lenne néhány kérdésem:
- Te még életedben nem játszottál nem 100%-osan legális játékkal? Akkor örülj neki hogy ilyen anyagi helyzetben vagy, illetve a rokonságod ilyen anyagi helyzetben van.
- Minden játék ami megjelent és tetszett a címe elrohantál és megvetted? Ha igen nem mondtad sokszor hogy "Ezt a pénzt másra is költhettem volna!" ?Radikális példák felsorolásával csak magadat járatod le Revan. Mert ez a Tesco-s beszólás nagyjából ilyen szintű volt: Agyon szoktad csapni a szúnyogokat? Akkor biztosan szabad idődben óvodásokat gyilkolsz!
Lehet ilyet játszani: Én mondok valamit, kiforgatod, felnagyítod és arra írsz valamit. Csakhogy ez a hülyék sportja. Aki nem követett el még életében bűnt az tényleg lehet büszke magára, de ne verje a mellét rá. Mert aki nagyon dübörög, hogy fúj te tolvaj, gyilkos, hazaáruló, általában annak is van vaj a fején bőven. Tessék elgondolkozni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eljött a Messenger.com vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- The Crew sorozat
- OLED TV topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már itt is folyik a vita a: Pogány Warezolók, meg az Angyali ellen-warezolók között. Jó lenne ha ezt a dolgot nem így fognátok fel. Nézzük:
). A játékfejlesztők leszoktak róla hogy kipróbálható verzióval örvendeztessenek meg minket. Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy.