Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

:O Már itt is folyik a vita a: Pogány Warezolók, meg az Angyali ellen-warezolók között. Jó lenne ha ezt a dolgot nem így fognátok fel. Nézzük:
    Aki illegálisan letölt egy játékot az több okból is teheti (most Magyarországról van szó):
    - Napi 8 óra munkával keres 65 ezer forintot, panelban él aminek a rezsi költsége 40-50 ezer forintra tud rúgni. És akkor marad 10-20 ezer forint ételre, tisztítószerre...stb. Nagy nehezen kispórol magának egy gépre valót, hogy szabad idejében ne csak a parkolót, vagy a Mónika show-t tudja bámulni. És igen. Ha megjelenik egy játék nem biztos hogy azonnal rohan a boltba és kiad érte 15-ezer forintot. Főleg ha az illető egyedül neveli a kiskorú gyerekét.
    - Manapság a demó mint olyan csak a politikában van jelen Demo-krácia (most tessék nevetni :D ). A játékfejlesztők leszoktak róla hogy kipróbálható verzióval örvendeztessenek meg minket. Így más lehetőség nem lévén letöltöd és kipróbálod a teljessel. Ha úgy érzed megéri akkor elmész és megveszed. Ha nem akkor letörlöd és nem dobtál ki 10 ezreket csak úgy.

Én ezt a két eshetőséget találom.

Azok akik nagyon az ellen tábort erősítik:
    Félre értés ne essék én már vettem meg jó pár játékot. Itt figyel a polcomon jó néhány cím amit érdemesnek találtam a megvásárlásra (Eredeti AVP első rész 1500 forint volt :D )
    Lenne néhány kérdésem:
    - Te még életedben nem játszottál nem 100%-osan legális játékkal? Akkor örülj neki hogy ilyen anyagi helyzetben vagy, illetve a rokonságod ilyen anyagi helyzetben van.
    - Minden játék ami megjelent és tetszett a címe elrohantál és megvetted? Ha igen nem mondtad sokszor hogy "Ezt a pénzt másra is költhettem volna!" ?

Radikális példák felsorolásával csak magadat járatod le Revan. Mert ez a Tesco-s beszólás nagyjából ilyen szintű volt: Agyon szoktad csapni a szúnyogokat? Akkor biztosan szabad idődben óvodásokat gyilkolsz!
    Lehet ilyet játszani: Én mondok valamit, kiforgatod, felnagyítod és arra írsz valamit. Csakhogy ez a hülyék sportja. Aki nem követett el még életében bűnt az tényleg lehet büszke magára, de ne verje a mellét rá. Mert aki nagyon dübörög, hogy fúj te tolvaj, gyilkos, hazaáruló, általában annak is van vaj a fején bőven. Tessék elgondolkozni.

Új hozzászólás Aktív témák