- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
"na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?"Oszinten....passz. En kb minden masodik bolygon rabukkanok egy ilyenre.
"mi viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz."
Ja, ez eleg gaz valoban. Illett volna legalabb 4-5x ennyi variaciot, terkepet beletenni.
"De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen."
Oda se neki, nekem ket 60-as karim van, /egy ruthless colonist soldier, meg egy earthborn war hero asszony/ az utolso 5-6 szint eleresehez, mar Krogan seggeket is csokolgatnal, csakhogy egy kis XP-t kapj.

Mondjuk egyszeri vegigjatszasbol nem is fogod kimaxolni a karaktert, utana pedig mar Insane-en az igazi, mikor az Eden Prime-ot is masfel-ket ora mig megcsinalod, olyan hosszuak a kuzdelmek...
/Toltodnek vissza az ellenseg shield-jei, szivosak, sebeznek mint az allat.../.
Szoval ne izgulj, 60. szinten is jokat fogsz vele szorakozni
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest