Hirdetés
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
"na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?"Oszinten....passz. En kb minden masodik bolygon rabukkanok egy ilyenre.
"mi viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz."
Ja, ez eleg gaz valoban. Illett volna legalabb 4-5x ennyi variaciot, terkepet beletenni.
"De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen."
Oda se neki, nekem ket 60-as karim van, /egy ruthless colonist soldier, meg egy earthborn war hero asszony/ az utolso 5-6 szint eleresehez, mar Krogan seggeket is csokolgatnal, csakhogy egy kis XP-t kapj.

Mondjuk egyszeri vegigjatszasbol nem is fogod kimaxolni a karaktert, utana pedig mar Insane-en az igazi, mikor az Eden Prime-ot is masfel-ket ora mig megcsinalod, olyan hosszuak a kuzdelmek...
/Toltodnek vissza az ellenseg shield-jei, szivosak, sebeznek mint az allat.../.
Szoval ne izgulj, 60. szinten is jokat fogsz vele szorakozni
Új hozzászólás Aktív témák

- Tarol az ARC Raiders: 12,4 millió példány, közel egymillió játékos egyszerre
- Linux Mint
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest