Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha meglepődtem mennyire agresszív módot is választhatok a párbeszédek során. Nekem a sötét oldal nagyon bejön, persze egy szép szőke csajjal. Lehet hogy kicsit perverz dolog te tetszik.
Nemnagyonspoiler
Egyik beszélgetés vagy inkább vallatás után közelről fejbe lőttem akivel beszéltem.
Na akkor kicsit csodálkoztam mennyire sok variáció között ilyen szélsőséges megoldás is van. És szinte már sajnáltam az áldozatomat. Az ököllel ütés is szép dolog, főleg ha a csajomtól egy nála jóval erősebb és nagyobb lény is összeszarjamagát.
(itt van az első verziós kinézete, de még nagyon sokszor kell újrakezdenem mire megtalálom az igazit, még csak 3x kezdtem újra)
Nemnagyonspoiler vége
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- A magyar Duke Nukem 3D
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Home/Nest
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Magisk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na akkor kicsit csodálkoztam mennyire sok variáció között ilyen szélsőséges megoldás is van. És szinte már sajnáltam az áldozatomat. Az ököllel ütés is szép dolog, főleg ha a csajomtól egy nála jóval erősebb és nagyobb lény is összeszarjamagát.
(