Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha meglepődtem mennyire agresszív módot is választhatok a párbeszédek során. Nekem a sötét oldal nagyon bejön, persze egy szép szőke csajjal. Lehet hogy kicsit perverz dolog te tetszik.
Nemnagyonspoiler
Egyik beszélgetés vagy inkább vallatás után közelről fejbe lőttem akivel beszéltem.
Na akkor kicsit csodálkoztam mennyire sok variáció között ilyen szélsőséges megoldás is van. És szinte már sajnáltam az áldozatomat. Az ököllel ütés is szép dolog, főleg ha a csajomtól egy nála jóval erősebb és nagyobb lény is összeszarjamagát.
(itt van az első verziós kinézete, de még nagyon sokszor kell újrakezdenem mire megtalálom az igazit, még csak 3x kezdtem újra)
Nemnagyonspoiler vége
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Asztalos klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na akkor kicsit csodálkoztam mennyire sok variáció között ilyen szélsőséges megoldás is van. És szinte már sajnáltam az áldozatomat. Az ököllel ütés is szép dolog, főleg ha a csajomtól egy nála jóval erősebb és nagyobb lény is összeszarjamagát.
(