- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
puffneki
tag
akkor a memória is kizárva.
így távlatilag egyelőre nem jut semmi az eszembe. amit én tennék, ha a saját gépemmel lenne ilyen gond, megpróbálnám minimalizálni a hibaforrások lehetőségét -kivennék minden nélkülözhető pci kártyát(háló, hang, tv, akármi), ha akkor sem jó, akkor átvinném egy ismerősömhez a maxtort, hogy nála a secondary masteren is ue-t csinálja-e. a szokásos dolgok.
az egered usb-s v. ps2-es?
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Seagate winyó?
Nekem a Seagate em csinált ilyesmit. Amikor rámásoltam, akkor 30MB/sec, amikor róla, akkor meg épphogy 1-2 MB. Aztán elkezdett más furcsaságokat is csinálni. De végülis jól működött, csak rendesen nem lehetett használni
Gariba vissza, pár nap múlva szóltak is, hogy csere lesz helyette.
Szerk: a Smart nekem is hibátlan volt
Ki lett próbálva 4-5 gépben (plusz a szervuzeseknél is), de mindenhol ugyanez...
[Szerkesztve] -
zdarai
tag
floppy rulz! b**sza meg, 10 floppyból ez volt az első normális, amivel bootolt a gép. 9 után nem bootolt, azt hittem ezek után, hogy az életbe nem fog menni.
nos lement, a SMART hibátlan. ér az valamit?
szerk: én nem tudom, hogy hardveres probléma-e, csak bedobtam ezt is, hátha valaki ezt tanácsolta volna.
szóval tanácstalan vagyok.
[Szerkesztve] -
zdarai
tag
ha a vinyó tulajdonságait kérem le, az alábbit írja xp barátunk: teljes kapacitás: 57xxx MB, szabad terület: 0MB, foglalt terület 0MB. nahh ez érdekes lenne...
-
zdarai
tag
most pl 1206kbytes/sec, és a képernyő görgetése is komoly problémákat okoz a gépnek
-
zdarai
tag
ja és mocskosul le van terhelve a rendszer az első kopinál.
-
zdarai
tag
adott az alábbi helyzet: primary master vinyó, primary slave vinyó, secondary master vinyó, secondery slave DVD író, nforce2es ultra alaplap, 80pines kábel (kell még infó?)
primary masterről 1 film a secondary masterre átlag 3000 kbytes/sec sebességgel megy. miután átment, ugyanezt visszamásolva átlag 35000 kbytes/sec.
miért????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest