Új hozzászólás Aktív témák
-
zdarai
tag
floppy rulz! b**sza meg, 10 floppyból ez volt az első normális, amivel bootolt a gép. 9 után nem bootolt, azt hittem ezek után, hogy az életbe nem fog menni.
nos lement, a SMART hibátlan. ér az valamit?
szerk: én nem tudom, hogy hardveres probléma-e, csak bedobtam ezt is, hátha valaki ezt tanácsolta volna.
szóval tanácstalan vagyok.
[Szerkesztve] -
zdarai
tag
ha a vinyó tulajdonságait kérem le, az alábbit írja xp barátunk: teljes kapacitás: 57xxx MB, szabad terület: 0MB, foglalt terület 0MB. nahh ez érdekes lenne...
-
zdarai
tag
most pl 1206kbytes/sec, és a képernyő görgetése is komoly problémákat okoz a gépnek
-
zdarai
tag
ja és mocskosul le van terhelve a rendszer az első kopinál.
-
zdarai
tag
adott az alábbi helyzet: primary master vinyó, primary slave vinyó, secondary master vinyó, secondery slave DVD író, nforce2es ultra alaplap, 80pines kábel (kell még infó?)
primary masterről 1 film a secondary masterre átlag 3000 kbytes/sec sebességgel megy. miután átment, ugyanezt visszamásolva átlag 35000 kbytes/sec.
miért????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest